Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yerel bir gazeteden bir ilk

Yayınlanma Tarihi : 12.04.2016 00:00 Bu haber 932 defa okundu

Şaşmaz Gazetesi Kuruluşunun 11. Yıldönümünde ‘Aktüel Medya&Şaşmaz Gazetesi’ ailesi olarak meslektaşlarıyla Ulu Çınar Çay Bahçesinde birlik ve beraberliklerini pekiştirmek amacıyla kahvaltılı programda bir araya geldiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yerel bir gazeteden bir ilk

Programa Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (AGC) Murat Berber, Antakya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Davut Zerman, HGC 2. Başkanı ve RATED Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve çok sayıda basın mensubu katılım gösterdi.

Şaşmaz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Timur Şerif Şaşmaz yaptığı konuşmada: “Hatırı sayılır bir süredir her yeni güne siz değerli meslektaşlarımız ve okurlarımıza Şaşmaz Gazetemizle merhaba dedik. Her sayfamızda, her sütunumuzda, her haberimizde toplumun hakkını, bireylerin hukukunu, olayların doğruluğunu gözettik; Bazı hedeflerimizden hiç şaşmadık ve şaşmaz gazetesiyle bugüne dek alnı açık-başı dik bir gazetecilik sergiledik. 2011-2012 yılları arası ilan hakkından gazeteci meslektaşlarımız için feragat etmiş olup 2005’ten 2016’ya kadar reklam ve ilan hakkını ifade eden ‘’Vasıflı’’ ibaresi olmaksızın gazetecilik yapmak için hakkaniyet vasfından taviz vermeksizin emek harcadık.

Ticari vasfa sahip olmakla da bizi biz yapan etik özelliklerimizden hiç bir şey kaybetmedik.

Yerel yayıncılık ile hitap ettiğimiz halkımızın bir bütün olduğunun farkındalığı en büyük mesleki kazancımızdı, hala da öyle.

Gazetemiz, gücünü kent olmanın her hali ve zenginliğiyle kent olan Hatay’dan çıkmaya başladı. Hatay’ın toplum ve kamu kalitesine katkı sunmak, tabiri caizse Hatay’ın ve Hataylının gücüne güç katmak için varız. Ve her daim meslektaşlarımızın yanındayız.

Meslektaşlarımızla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz, Geleneksel hale getireceğimiz Basın-Yayın İletişim Ödülleri etkinliğimize katılımınızdan ötürü ayrıca Gazetemizin 11. Kuruluş Yıldönümünde bizleri yalnız bırakmadığınız için Aktüel Medya ve Şaşmaz Gazetesi ailemiz adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen ve gelenek hale getirileceği ifade edilen Yılın En İyi “Basın-Yayın İletişim Ödülleri” yerel basının değerli temsilcilerine takdim edildi.

Yılın en iyi ajans muhabiri Lale Köklü ödülünü Şaşmaz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Timur Şaşmaz ve Hatay Zafer Gazetesi Muhabiri ve İHA Hatay Temsilcisi Adem Karagöz’den, Yılın fotoğraf sanatçısı Talip Köleoğlu ödülünü HGC Başkanı Ahmet Yetişen’den, Yılın Dergisi “Güney Rüzgarı” ile Mehmet Ali Solak ödülünü AGC Başkanı Murat Berber’den, Yılın Spor Yazarı Metin Dingil ödülünü AGC 2. Başkanı Davut Zerman’dan, Yılın ulusal medya muhabiri Hatay Zafer Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yaser Çaparoğlu ödülünü RATED başkanı Nihat Mazmanoğlu’ndan, Yılın grafikeri Zahide Gençoğlu ödülünü Abdullah Temizyürek’ten, Yılın radyo programcısı Cem Pehlivan ödülünü Bostan Yılmaz’dan, Yılın eşleştirmen yazarı Tamer Yazar ödülünü Özyurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Dingil’den, yılın genç muhabiri Samim Selçuk ödülünü Şaşmaz Gazetesi Genel-Yayın Yönetmeni Talip Köleoğlu’ndan aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol