Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yenilenen Hataylı Oteli Hizmete Açıldı

Yayınlanma Tarihi : 20.12.2022 20:46 Bu haber 185 defa okundu

İskenderun’da bir süre önce tadilata alınan ve işletmeciliğini Barbaros İcat’ın yaptığı, kentin köklü konaklama tesislerinden yenilenen konseptiyle Hataylı Oteli, düzenlenen törenle müşterilerinin hizmetine açıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yenilenen Hataylı Oteli Hizmete Açıldı

Açılışa İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve davetliler katıldı.

Otel işletmecisi Barbaros İcat yenilenen yüzüyle birlikte İskenderunlulara ‘lobby bistro cafe’ ile de hizmet veren ‘Hataylı Otel’nin modern iç mimarinin izlerini taşıyan dekorasyonu, sıcak ve özenli hizmet anlayışı ile şehir içi, şehir dışından misafirlerini ağırlayacağını söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, işletmenin, bölgede turizm ve istihdama katkı sağlayacağını belirterek yenilenen ‘Hataylı Oteli’ İşletmecisi Barbaros İcat’a hayırlı olmasını diledi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise dünyada turizmden pay almak için turistlere önemli yatırım yapmak gerektiğinin altını çizerek “İskenderun’da hizmete açılan turisttik otelin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol