Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yeni Yılın Ilk Gününü Gençlerle Geçirdi

Yayınlanma Tarihi : 03.01.2023 21:02 Bu haber 183 defa okundu

Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen doğa yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Yeni Yılın Ilk Gününü Gençlerle Geçirdi

Yunushan Mahallesi Roma Nekropolünden başlayıp Kozkalesi’nde son bulan yürüyüş etkinliğinde Altınözülü gençlere ilçe belediye başkanı Rıfat Sarı eşi Meryem Sarı ile birlikte eşlik etti. Sarı çifti hazırladıkları sucuk ekmekleri gençlere dağıttı. Gençler, yeni yılın ilk gününde gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Sarı’ya doğum günü sürprizi de hazırladı. 

GENÇLERLE BİRLİKTE EĞLENDİ

Doğa yürüyüşünde gençlerin ilçenin tarihi yerlerini gezerek gönüllerince eğlendiklerini ifade eden Başkan Sarı, “Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisimiz tarafından organize edilen doğa yürüyüşü sonrası genç kardeşlerimizle Kozkalesi’nde bir araya gelerek hem eğlendik hem sohbet ettik hem de manzaranın keyfini çıkardık. Gençler; sizler bizim umut dolu yarınlarımızsınız, geleceğimiz sizlerle daha güzel olacak. İyi ki varsınız. Ne yapıyorsak, sizler için” diye konuştu.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kendisi için hazırlanan doğum günü sürprizine de teşekkür eden Başkan Sarı, “Genç kardeşlerim bir sürpriz yaparak benim için doğum günü organizasyonu düzenlediler. Kalpleri pırıl pırıl bu güzel gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz, iyi ki varsınız kardeşlerim. Güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum. Hep birlikte nice güzel yıllara. Sağolun, varolun” ifadelerini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol