Hatay Mahalli Haber
MENÜ

YENİ SANAYİ’DE GÜÇ BİRLİĞİ

Yayınlanma Tarihi : 22.03.2016 00:00 Bu haber 1098 defa okundu

Antakya Yeni Sanayi Sitesi Esnafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Dinç yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni kurdukları dernekle ilgili açıklamalarda bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
YENİ SANAYİ’DE GÜÇ BİRLİĞİ

Dinç, yaptığı açıklamada yönetim kurulu üyelerinin Fevzi Gülman, Hikmet Turunç, Bekir Kabadayı, Hasan Şeker, Murat Öztürk, Mehmet Atahan, Yusuf Süral, Hakan Çamlıbel, Mehmet Bozkurt ve Caner Çiftçi’den oluştuğunu söyledi.

Dinç açıklamalarına şu ifadelerle devam etti, “Antakya Yeni Sanayi Sitesi Esnafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 3 Mart’ta genel kurulunu yaparak yönetimde daha aktif şekilde yer almak amacıyla dinamik bir ekiple yola devam etme kararı aldık. Derneğimiz Temmuz 2013 ile Şubat 2016 dönemi içerisindeki kısa zamanda sanayi sitemizdeki esnaflarımız adına kronikleşmiş sorunları tespit ederek çözüm üretme çabasına girişmiştir. Sanayi alanımıza 18,200 metrekare parke taşı döşenmesi, birikmiş atık ve çöplerin toplanması, 200 çöp konteryerinin sanayi alanına konulması yolların asfaltlanması, belirli aralıklarla bakım ve onarımlarının yapılması da çalışmalarımız arasındadır.

ÜNAL DİNÇ: BİZİM EKMEĞİMİZDE YA KAN VARDIR YA DA TER

Başkan Ünal Dinç açıklamasının devamında, “Antakya Yeni Sanayi Sitesi esnafları adına bizden desteğini esirgemeyen Hatay Valisi Ercan Topaca’ya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci’ye başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluş başkanlarımıza ve müdürlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim kimse ile bir sorunumuz olmadı, olamaz. Biz esnafız. Ekmeğimizde ya kan damlası ya da ter damlası vardır. Emeğimizle bir yerlere gelmeye, çevremizi güzelleştirme adına da girişimlerde bulunmaya çalışıyoruz. Biz bundan sonra da sanayi sitemizin güzelleşmesi adına birçok projede aktif rol oynamaya devam edeceğiz.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol