Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yasta Olduğumuz Dönemde Başka Takımın Formasını Giymeyi Içime Sindiremedim

Yayınlanma Tarihi : 18.06.2023 21:34 Bu haber 145 defa okundu

Hatayspor'un deneyimli oyuncusu Ruben Ribeiro 6 Şubat'ta yaşanan deprem hakkında, "Kendimi bir mucize eseri kurtardım, ikinci kattan kendimi attım ve enkaza düştüm. Saat sabahın 4'üydü, korkutucuydu ve öleceğimi düşündüm" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yasta Olduğumuz Dönemde Başka Takımın Formasını Giymeyi Içime Sindiremedim

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle Süper Lig hakları saklı kalmak üzere ligden çekilen Hatayspor'da forma giyen Ruben Ribeiro yaşadıklarını Portekiz basınına anlattı.

O Jogo'ya röportaj veren Ribeiro, Şubat ayının başında Hatay'ı da etkileyen depremin ilk anlarını, kurtuluşunu ve depremde hayatını kaybeden Christian Atsu için orada kaldığı zamanları anlattı.

KENDİMİ MUCİZE ESERİ KURTARDIM

Mucize eseri kurtulduğunu söyleyen orta saha oyuncusu, şu ifadeleri kullandı:

Kendimi mucize eseri kurtardım, ikinci kattan kendimi attım ve enkaza düştüm. Saat sabahın 4'üydü, korkutucuydu ve öleceğimi düşündüm, sadece çocuklarıma bir şey olmaması için dua ettim. Kapıdan çıkmaya çalıştım tavan duvarından bir parça önüme düştü ve beni engelledi. Asla unutamayacağım bir çaresizlikti.

SÖZLEŞMEM BİR YIL DAHA VAR

Hatayspor'da kalmaya devam ettiğini söyleyen Ribeiro, şu açıklamayı yaptı:

Sözleşmemde bir yıl daha var, Türkiye'de başka takımlara gidebilirdim veya başka ülkelere gidebilirdim. Düşündüm ama çok fazla şey yaşadığım ve depremin o kadar çok duygusal sonucu olduğu için kulübüme, Hatay şehrine ve insanlarına saygı duymanın daha önemli olduğunu düşündüm. Birçok aile fertlerinin yasını tuttu, büyük bir talihsizlik yaşandı ve hala yasta olduğum bir dönemde kendimi başka bir gömlek giyerken göremiyordum. Dinlenmenin, enerji toplamanın ve gelecek sezonu düşünmenin en iyisi olduğunu düşündüm."

VOLKAN DEMİREL ÇOK SAYGIN BİR İNSAN

Volkan Demirel hakkında konuşan Portekizli isim, şunları söyledi:

Kazanmak isteyen genç bir hocamız var. Onunla zaten konuştum, çok saygın bir insan. İnanılmaz bir gücü var ve bu drama yönetiminde önemliydi. Tüm dünyaya ulaşan ve yardımı hızlandıran ağlara güçlü bir mesaj gönderdi.

TÜRK HALKI FUTBOLU ÇOK SEVİYOR

Futbolu çok seven insanlar varsa o da Türk halkıdır. Portekiz'de böyle bir şey yok. Futbolu toplum olarak kucaklıyorlar. Futbol için her şeylerini bırakırlar, son paralarını maç izlemek için biriktirirler. Her zaman destek oldular, daha güçlü geri dönmemi istedikleri videolar aldım. Tüm statlarda bizi alkışladılar. Bu güzeldi."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol