Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yasak yerlerde suya girmeyin

Yayınlanma Tarihi : 27.04.2016 00:00 Bu haber 846 defa okundu

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, deniz, baraj, gölet, kanal, akarsu ve su birikintilerinde ‘tehlikelidir’ levhaları bulunan yerlerde çocuklar, gençler ve yetişkinlerin suya girmemelerini istedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yasak yerlerde suya girmeyin

Kaymakam Hasan Özyiğit, her yıl başta çocuk ve gençler olmak üzere birçok vatandaşın serinlemek için girdikleri deniz, baraj, gölet, kanal, akarsu ve su birikintilerinde boğularak hayatını kaybettiğine dikkat çekti.

Kaymakam Özyiğit, boğulma olaylarının yaşanmaması için valilik tarafından tedbirler alındığını hatırlatarak "Söz konusu boğulma vakalarına karşı, ilgili ve yetkili kurumlarla kıymetli vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve bu konuda gereken tedbir ve önlemlerini almaları gerekmektedir” dedi.

İskenderun'da tehlikeli olarak belirlenen yerlerle ilgili Kaymakam Özyiğit şunları kaydetti: “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan; Sarıseki Deresi, Suluca Deresi, Karayılan Sahili, Sarıseki Sahili, Şekere Deresi, Merkez Sahili, Denizciler Sahili  serinlemek amacıyla suya girmek ve yüzmek için tehlikeli yerler olarak belirlenmiş olup, değerli vatandaşlarımızın söz konusu yerler ile kontrolsüz ve tehlikeli yerler olarak nitelendiren yerlerde suya girmemeleri önemle rica olunur. Üzücü ve acı olayların yaşanmaması için vatandaşlarımızın belirtilen hususlara dikkat etmeleri ve uyulmaması halinde ilgili mevzuat çerçevesinde idari para cezası ve idari yaptırım cezası uygulanacaktır.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol