Hatay Mahalli Haber
MENÜ

YAMAN DOĞAKA DA

Yayınlanma Tarihi : 22.06.2016 00:00 Bu haber 591 defa okundu

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansını ziyaret etti. Doğaka Genel Sekreteri Onur Yıldız tarafından karşılanan Başkan Yaman Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansının yerel yönetimlere yönelik çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
YAMAN DOĞAKA DA

Defne ilçesinin doğal, ekonomik, kültürel kaynaklarının konuşulduğu görüşmede Yerel potansiyellerin harekette geçirilmesi ve ilçeye yatırımlar kazandırılması konularında görüş alış verişinde bulunuldu.

YILDIZ: ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ

Harbiye Hidro Havuzu ve çevresinin düzenlenmesi çalışmaları ve bundan sonra ele alınacak proje konularının da ele alındığı toplantıda Doğaka Genel sekreteri Onur Yıldız ekonomik ve sosyal kalkınmaya  katkı vermek için çalıştıklarını vurgulayarak “Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı olarak kamu kurum ve kuruluşları, STK ve özel sektörle belirlenen öncelikler ve stratejik hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

YAMAN: DEFNE’NİN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansının çalışmalarını ve desteklerini önemle takip ettiklerini ifade eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman “Ekonomik, sosyal kültürel olarak ilçemizin gelişimine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğaka ile işbirliği yaparak ilçemize yönelik yeni yatırımların gerçekleştirilmesi hususunda bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşan başta Doğaka Genel Sekreteri Onur Yıldız olmak üzere tüm Doğaka çalışanlarına Defne Halkı adına teşekkür ederiz” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol