Hatay Mahalli Haber
MENÜ

VATANDAŞIMIZA DİREKT HİZMET VERDİK

Yayınlanma Tarihi : 19.04.2016 00:00 Bu haber 918 defa okundu

Antakya Belediyesi geleneksel hale getirdiği kahvaltılı basın bilgilendirme toplantıları kapsamında Büyük Antakya Oteli’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Kimyeci burada yaptığı açıklamada, Antakya genelinde 379 bin 242 vatandaşımıza direkt hizmet verdik dedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
VATANDAŞIMIZA DİREKT HİZMET VERDİK

Toplantıya Başkan İsmail Kimyeci’nin yanı sıra, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Berber, RATED Başkanı Nihat Mazmanoğlu ile basın mensupları katıldı.

MAZMANOĞLU: ANTAKYA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Antakya Belediyesi’nin icraatlarının konuşulduğu toplantıda ilk olarak RATED Başkanı Nihat Mazmanoğlu konuştu.

Mazmanoğlu yaptığı konuşmada, “Her ay geleneksel hale gelen toplantılar için Başkan Kimyeci’ye teşekkür ediyorum. Son 1 ayda yapılan çalışmaları dinleyeceğiz. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

BERBER: KİMYECİ ÖNERİLERİMİZİ DİNLEYİP UYGULUYOR

Mazmanoğlu’ndan sonra konuşan Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Berber ise, “Her ay geleneksel olarak düzenlenen toplantıda yine basın mensupları olarak bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Başkan Kimyeci de bizlerden aldığı önerileri uyguluyor. Bunu görmekten dolayı da oldukça mutluyum. Antakya Belediyesine çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

YETİŞEN: YAPILAN HİZMETLERİ İLK AĞIZDAN DİNLİYORUZ

Daha sonra konuşan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ise konuşmasında şu ifadelere değindi, “Antakya Belediyesi’nin düzenlediği rutin toplantılardan birindeyiz. Hizmetleri ilk ağızdan dinleyip bizler de önerilerimizle katkıda bulunuyoruz. Bu açıdan bu toplantılar oldukça yararlı geçmektedir. Bu tür organizasyonları diğer Belediye Başkanlarından da bekliyoruz.”

KİMYECİ:

Toplantıda konuşan Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci ise konuşmasında genel hizmetleri değerlendirdi.

Kimyeci açıklamalarında şunları söyledi, “Bizler bu toplantılarla kamuoyuna merak edilenleri açıklıyoruz. Fikirlerinizi alıyoruz. Bu açıdan bu toplantıları olumlu buluyorum. En önemli faaliyetimiz olan kentsel dönüşüm projesinde önemli bir merhaleyi daha atlattık. Antakya Belediye Meclisi’nden bu maddemiz geçmiş bulunaktadır. Şimdi 1881 hak sahibi ile konuşup askı süresinin dolmasıyla 3. safhayı da tamamlayacağız. Kent meydanı, bisiklet yolu ve yürüyüş yollarının da olacağı, yüzde 51’lik alanın yeşil alan olarak tasarlanacağı bir projedir. Bu sayede Hatay’da bir ilki de gerçekleştirmiş olacağız. Su meselesi ile ilgili girişimimiz de sonuç vermiştir. Bu kapsamda 2016 ücret tarifesinin doğru olmadığını belirtmiştik. Konuyu mahkemeye de taşıdık ve yürütmeyi durdurma kararı verildi. 11 Mayısta toplanacak olağan meclis toplantısında su konusunu tekrar meclise taşıyacağız. Diğer hizmetlerimize gelirsek 64.600 ton asfalt kullandık. 270 kilometre stabilize yol yaptık. 172 kilometre parke yol yaptık. Antakya’da bulunan 100 parkımızı revize ettik. 40 yeni parkı da halkımızın hizmetine sunduk. Antakya Belediyesi bünyesine 93 yeni araç kattık. Mevcut araçlarla beraber 151 araçla halkımıza en iyi hizmeti veriyoruz.”

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÇAĞ ATLADIK

Sosyal Belediyecilikte de Antakya Belediyesi olarak çağ atladıklarını ifade eden Kimyeci açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı, “65 yaşını geçen 1417 aileye 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol