Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Vatandaş çimleri eze eze geçiyor

Yayınlanma Tarihi : 11.06.2016 00:00 Bu haber 629 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Antakya-İskenderun karayolu üzerinde gerçekleştirdiği ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışması Antakyalılar tarafından büyük beğeni topladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Vatandaş çimleri eze eze geçiyor

Bu çalışma nedeniyle Hatay Büyükşehir Belediyesi ilgili birimlerine teşekkür eden vatandaşlar gözden kaçan bir ayrıntı için yetkilileri uyardı.

Refüjler üzerinde yapılan çalışma sırasında yaya geçitlerinin unutulduğunu öne süren vatandaşlar, karşıdan karşıya geçerken vatandaşların nasıl geçeceğini sordu.

Vatandaşlar, “Yol üzerinde sağlı sollu çok sayıda işyeri yanı sıra sağlık kurumları var. Ancak yolun her iki yakası arasında hiçbir noktada yaya geçidi tesis edilmedi. Dolayısıyla vatandaşlar karşıdan karşıya geçerken henüz yeni yeşillendirilen alanın üzerine basarak geçmek zorunda kalıyor. Bu konuda bir çalışma yapılması gerekmiyor mu?” diye sordular.

Fotoğraflarda Antakya-İskenderun karayolu üzerinde yürütülen ve beğeni toplayan çimlendirilmiş alan ve bu alanın üzerinden basarak geçmek zorunda kalan vatandaşlar görülüyor.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol