Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Valimize inancımız tamdır

Yayınlanma Tarihi : 03.10.2016 00:00 Bu haber 750 defa okundu

Başkan kuseyri mesajında: “ Antakya Ticaret Borsası ve şahsım adına öncelikle yeni göreve gelmenizden dolayı duyduğum memnuniyetimi dile getirerek, Valimiz Erdal Ata’yi tebrik ediyorum.

Paylaş Paylaş Paylaş
Valimize inancımız tamdır

Öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Yeni göreve gelen Valimizin kentin yaşanabilir bir bölge olmasında katkısı olacağına inancımız tamdır. Antakya’mız günden güne gelişerek büyümeğe devam etmektedir. Antakya’mız geniş mozaiğe sahip olmasına karşın toplumsal huzur ve emniyete sahip, yaşam kalitesi giderek yükselen bir kent görünümündedir” dedi.

BİZLER HATAY’A VE ANTAKYA’YA GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ

Antakya Ticaret BorsasıYönetim Kurulu BaşkanıKuseyri: “Bizler Hatay’a ve Antakya’ya gönülden bağlıyız. İlimizin ve ilçemizin çıkarlarını ve menfaatlerini düşünmek zorundayız. Kentimizin örnek bir şehir olabilmesi Hatay’ımıza ve Antakya’mıza hizmet verecek olan herkese desteğimiz sonsuz olacaktır. Amacımız kentimizi her zaman daha ileriye götürmektir. Bizler Hatay’da bir ailenin fertleri gibiyiz. Elbirliği ve güçbirliği içinde olursak yapamayacağımız hiçbir şey yoktur.İlimiz ve ilçemizi en iyi yerlere getirmek için el ele vererek çalışacağımızı belirterek, yeni Valimiz Erdal Ata’ya yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol