Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Vali Masatlı Hataylıların Umudu Oldu

Yayınlanma Tarihi : 05.07.2023 08:44 Bu haber 202 defa okundu

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, göreve başlar başlamaz kentin sorunlarıyla yakından ilgilenmesi vatandaşları mutlu ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Vali Masatlı Hataylıların Umudu Oldu

Vali Masatlı, Hataylıların haşere konusunda yaşadığı sıkıntıyı gözönüne alarak, AFAD ile işbirliği yaptı ve ilaçlama konusunda destek istedi.

Bayramı da vatandaşların arasında geçiren Vali Masatlı, sorunları yerinde dinlemesi Hataylılar için umut kaynağı oldu. Vatandaşlar, kentin biran önce ayağa kalkması için sorumluk alan yöneticilere ihtiyacı olduğunu savunarak, "Valimiz Mustafa Masatlı'dan ümitliyiz, inşallah beklentilerimize karşılık verecektir. Biz bu konuda alacağı kararların yanında olacağız ve destekleyeceğiz" diye konuştular.

BAYRAMDA ŞEHRİ DOLAŞTI

Bayramda, Anadolu’nun ilk camisi olma özelliğini taşıyan Habib-i Neccar Camii'nde ve Tarihi İpek Yolu üzerindeki önemli ticaret merkezlerinden biri olan Antakya Uzun Çarşı’da incelemelerde bulunan Vali Mustafa Masatlı, “Şehrimizin tarihi ve kültürel yapılarını inşallah el birliği içerisinde tekrar ayağa kaldıracağız.” dedi.

Ayrıca Antakya Uzun Çarşı esnafımız tarafından büyük bir misafirperverlikle karşılanan ve yöresel ürünler ikram edilen Vali Mustafa Masatlı, esnafın ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşların bayramını kutladı.

KANAAT ÖNDERLERİNİ VE ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Çarşı ziyareti sonrası Medeniyetler şehri Hatay’ımızın Kanaat Önderlerinden Şeyh Maruf Akar’ı ziyaret eden Vali Masatlı, daha sonra Vatani görevini yapmakta iken şehit olan J. Er Ümit Sıtkı Yıldırır’ın ailesini ziyaret ederek, Bayramlarını kutladı. 

Vali Masatlı, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Milletimizin huzuru için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin ailelerinin hizmetindeyiz” dedi.

Son olarak Samandağ ilçemizde kurulan Gastronomi Konteyner Kentini ziyaret ederek, depremzede vatandaşlarla Bayramlaşan Vali Mustafa Masatlı, “Barış, kardeşlik ve hoşgörünün simgesi Medeniyetler şehri Hatay’ımızı, hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek tekrar yeşerteceğiz.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol