Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Vali Ataya ziyaret sürüyor

Yayınlanma Tarihi : 10.11.2016 00:00 Bu haber 780 defa okundu

Hatay Valisi Erdal Ata nezaket ziyaretleri kapsamında Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği ile ilçe ziraat odası başkanlarını makamında kabul etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Vali Ataya ziyaret sürüyor

Gerçekleşen ziyaretlerde Vali Ata ilk olarak merkezi İstanbul’da bulunan Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) Başkanı İbrahim Güder ve beraberindeki heyeti kabul etti.

HATİAB Başkanı ve üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ata, Hatay’ın sanayi ve ticaret anlamında büyük bir potansiyeli olduğunu belirterek, Hatay’ın marka şehir olmasında Valilik olarak her türlü desteği sağlayacaklarını, bundan sonraki dönemde de sektörün sorunlarının çözümünde istişarelere daha çok önem vereceklerini vurguladı.

İbrahim Güder ise kabullerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Vali Ata ise ilçe ziraat odası başkanlarını kabul etti. Oda başkanları ile tek tek sohbet eden Vali Ata ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziraat odalarının üstlendikleri görevlerle ilimizi tarım alanında daha da ileriye götüreceğine inandığını dile getirdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol