Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Uzunçarşı Bu şehrin Tarihi Ve Kültürü, Canlılığını Koruması Için çaba Göstereceğiz

Yayınlanma Tarihi : 19.07.2023 10:17 Bu haber 185 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz, Uzunçarşı'nın tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkacaklarının sözünü verdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Uzunçarşı Bu şehrin Tarihi Ve Kültürü, Canlılığını Koruması Için çaba Göstereceğiz

Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Uzunçarşı esnafını ziyaret ederek sorunlara çözüm bulacaklarını ve bu fırsatı değerlendireceklerini söyledi.

Uzunçarşı'nın tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmak ve bu bölgenin canlılığını korumasını sağlamayı öncelikli hedefleri arasında yer aldığını ifade eden Başkan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu yüzden, bugün sizlerle buluşarak, hem sizlerin sorunlarını anlamak hem de ortak çözümler üretmek istedim. Siz değerli esnaflarımızın taleplerini yakından dinledim ve çözüm için gereken adımları atacağımı taahhüt ediyorum. Şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatının canlanması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Uzunçarşı'nın turistik potansiyelini artırmak ve bölgenin ticaret merkezi olarak ön plana çıkmasını sağlamak için çalışmalara başlayacağız.

BİRLİKTE ÇALIŞARAK ANTAKYA İÇİN EL ELE VERMELİYİZ

Unutmayın, Antakya'nın gücü birlikte olduğumuzda ortaya çıkıyor. Birlikte çalışarak, daha yaşanabilir bir Antakya için el ele vermeliyiz. Sizlerin memnuniyeti ve refahı benim önceliğimdir.Hepinize teşekkür ederim ve her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol