Hatay Mahalli Haber
MENÜ

UYAN AÇ KALBİNİ

Yayınlanma Tarihi : 07.04.2016 00:00 Bu haber 1023 defa okundu

İskenderun Rotary Kulübünün konuğu olan “Uyan Aç Kalbini’nin yazarı Esra Erdoğan, insan DNA’sını uyandırarak daha güçlü bir kimliğe bürünebileceği ve yenilenmenin mümkün olacağını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
UYAN AÇ KALBİNİ

Hatay’ın müthiş bir enerjisi olduğunu söyleyen Yazar Esra Erdoğan, DNA’nın 12 sarmaldan oluştuğunu bunun sadece iki tanesinin aktif olarak kullanıldığını belirtti. Esra Erdoğan, uzun yıllar tasavvuf eğitimi aldıktan sonra “Uyan Aç Kalbini” kitabını bu eğitimlerin ve bu birikimlerin sonucu ortaya çıktığını söyledi. Erdoğan, “Tasavvuf ve DNA’yı birleştirdik. Çünkü ikisinin bir bütün olduğuna ve bütün bilgilerin DNA’ da kayıtlı olduğunu, gelmiş geçmiş tüm yaşantılarımızın ve kendimizle ilgili doğruların, gerçeklerin tümünün toplandığı yer DNA’dır” şeklinde konuştu.

İnsan DNA’sının on iki sarmaldan oluştuğunu ve iki sarmalını sadece kullanıldığına dikkat çeken Erdoğan iki sarmalda meydana gelen hasarları yazdığı kitap sayesinde şifalamaya niyet ettiğini söyleyerek “Hasar meydana geliyor dedim çünkü DNA ‘nın hasarların meydana gelmesinin en önemli nedeni özümüzden uzak yaşıyor olmamız. Bu özü nasıl fark edeceğimizi ve onunla nasıl tekrar bağlantıya geçeceğimizi çok geniş kapsamlı bir şekilde ele alıyoruz. DNA 12 sarmallı, bilim dünyasının söylediği 12 sarmaldan oluşuyor. Fakat biyolojik ortamda gözlemlediğimiz işte genetik faktörlerin, kalıtsal faktörlerin bizi oluşturan insan olmamızı sağlayan niteliklerin oluştuğu DNA bir yapısal bir nükleik asit. Şimdi bilim adamlarının yaptığı laboratuar çalışmalarında iki sarmalı zaten aktif olarak insanoğlunun kullandığı söyleniyor” diye konuştu.

DNA’NIN % 96 SINI AKTİF LEŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Yazar Erdoğan, pasif durumdaki DNA’nın aktifleştirme uğraşı içerisinde olduğunu belirterek “Bizim de hem tasavvufi bakış açısından hem de ruhsal dünyanın bakış açısından ele aldığımız konu DNA’nın aslında 10 sarmalında aktifleşebileceğini ön görüyoruz çünkü iki DNA’yı insan bilinci sonlu ve sınırlı bir bilinç ile yaşıyor. Biz şuanda yüzde dört aktif kullanıyoruz. DNA’yı özümüzden uzak durduğumuz için bu bizi hasarlı yor. Şimdi yüzde 96 DNA’nın aktifleşmesi için niyet çalışmaları yapıyoruz” dedi.

2. KİTAPTA HATAY’IN ENERJİSİ YER ALACAK

Anadolu turunun ilk durağının Hatay olmasının kendisi için çok önemi olduğunu ifade eden Erdoğan şöyle konuştu: “Sayısız medeniyetlere ev sahipliği yapmış Hatay’da müthiş bir enerji var. Kesinlikle bu enerjiden ikinci hazırladığı kitabında yer vereceğim. Hatay’ın enerjileri bir kere on üç medeniyetin, üç dinin ve çok kozmopolit bir şehir olmasına rağmen bunu birliği ve beraberliği ve bütünselliği burada sağladığı için özellikle seçtim. Benim için çok özel bir yer Hatay enerjileri muhteşem. Çünkü burada birçok evliyanın ve birçok evliyaya misafir olacağımı düşünüyorum. Kitabımda bahsettiğim Beyazıt-ı Bestami Hazretlerini büyük bir aşkla ziyaret etmek istiyorum ki benim için çok önemli bir kişidir. Ayrıca İsa’nın üç havarisinin Hatay’a bu bilge kişileri göndererek burada ki farkındalığı arttırıcı burada ki yoğun bilgiyi kaynaştırıcı özelliğini görüyoruz. Bu da çok önemli bir şey. Habibi Naçar dediğimiz havarilerinin bir tanesinin ve onun ölüm hikâyesinin aslında hiçte boş olmadığını ve burada ki yapılaşmanın çok eski dönemlere kadar ulaştığını gözlemledim.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol