Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ÜST GEÇİD HİZMETE HAZIR

Yayınlanma Tarihi : 30.06.2016 00:00 Bu haber 678 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ile çevre ilçeler arasında en işlek güzergâhlardan biri olan ve Akademi Hastanesi bölgesinde yaya güvenliği açısından tehlike arz eden bölgede gerçekleştirdiği üst geçit yapım çalışmasında sona geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
ÜST GEÇİD HİZMETE HAZIR

Hastane bölgesi olması ve yayaların trafikteki konumları itibariyle güvence altına alınacağı üstgeçidin temelini kısa bir süre önce atan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğündeki ekipler, özellikle engelli vatandaşların ve yaşlıların kent hayatını kolaylaştıracak geçidin bir an önce hizmete sunulması amacıyla özverili çalışmalara imza attı.

ÖZELLİKLE YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLAR DÜŞÜNÜLDÜ

Halkın can güvenliğini ön planda tutarak güzergâhta 5 metre yüksekliğinde ve 53 metre uzunluğunda çift asansörlü çelikten yapılan üst geçitte çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, inşa sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yayaların güven ve konfor içerisinde yolu kullanabileceklerini kaydetti.

İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde özellikle engelli ve yaşlı hemşehrileriyle ilgili teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak çok sayıda projeyi hayata geçiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yaşanan büyük bir sıkıntıya sunduğu kaliteli ve kalıcı çözümle takdir topladı.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol