Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Turunçlusporun gecesi coşkulu geçti

Yayınlanma Tarihi : 19.12.2016 00:00 Bu haber 722 defa okundu

Hatay 1. Amatör küme futbol liginde mücadele veren Turunçlu Gençlik ve Spor kulübünün "Dayanışma Gecesi" coşkulu geçti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Turunçlusporun gecesi coşkulu geçti

Harbiye Kule Restaurant tesislerinde düzenlenen ve büyük ilgi gören geceye  Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP  Defne ilçe başkanı Mehmet Gönenç, iş adamları, STK temsilcileri ve Spor kulübü başkanları ile seçkin bir davetli kitlesi katıldı.

Sunuculuğunu Defne Belediyesi personeli ve Turunçluspor kulübü yönetim kurulu üyesi Rahşan Atahan'ın yaptığı gecenin açılış konuşmasını Turunçluspor kulübü başkanı ve Turunçlu Mahallesi muhtarı Muhsin Demirel yaptı.

DEMİREL: KULÜBÜMÜZ 4 DALDA FAALİYET GÖSTERİYOR

istanbul'da yaşanan terör faciasında ölenlere rahmet dileyen Başkan Demirel, kulübe katkıda bulunanlara teşekkür ederek yaptığı konuşmada  "1979 yılında kurulan kulübümüz amatör sporda birçok dalda başarılara imza atmış ve halen 4 kategoride faaliyetlerini sürdürmektedir. 1. Amatör liginde başarılı durumdayız. İnşallah bu sezon  Süper Lige çıkacağız. Bu bizim için hayal değil yeter ki destek olsun. Tek sıkıntımız maddidir. Biz futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Ben daha önce başkanlık yapmış arkadaşlarımdan ve sporseverlerden kulübümüze biraz daha sahip çıkılmasını arzu ediyorum. Şu anda takımımız başarıdan başarıya koşmaktadır. Bu bizim  Turunçlu için bir gururdur " dedi.

YAMAN: TURUNÇLUSPOR SÜPER LİG YOLUNDA BAŞARILI OLACAKTIR

Gecede daha sonra söz alan Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Turunçluspor'un başarılı bir kulüp olduğunu vurgulayarak "Turunçlu'da yapacağımız spor tesislerinden ve sahadan bu kulübümüz de yararlanacaktır.  Turunçluspor süper lig yolunda başarılı olacaktır. Çünkü Turunçluspor'a süper lig yakışır" şeklinde konuştu.

Turunçluspor'lu futbolcuların bulunmadığı gecede futbolcuları temsilen  kaptanlar Orhan Yeşilçay ve Ali Dayan yer aldı.

KATKIDA BULUNANLARA PLAKET VERİLDİ

Gecede daha sonra Turunçluspor'a katkıda bulunanlar birer plaketle ödüllendirildi. İlk plaket amatör spor kulüplerine yaptığı  destekler nedeniyle Defne Belediye başkanı İbrahim Yaman'a kulüp başkanı Muhsin Demirel tarafından verildi.  Turunçluspor'a malzeme katkısı yapan Adana İdman Yurdu  bayan futbol takımının milli kalecisi  ve antrenör Hamdo Koç'un kızı Meryem   Koç'un plaketini annesi aldı.

Bu arada geç saatlere kadar süren  gecede katılanlar daha sonra müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol