Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TÜRMOBA ANTAKYALI BAŞKAN

Yayınlanma Tarihi : 17.10.2016 00:00 Bu haber 2458 defa okundu

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinin (TÜRMOB) yeni genel başkanı, Türkiye Çağdaş Demokrat Odalar Platformunun adayı Antakya’lı Cemal Yükselen oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
TÜRMOBA ANTAKYALI BAŞKAN

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinin (TÜRMOB) 22. Olağan Genel Kurulu'nun ikinci gününde, gerçekleştirilen seçimde Türkiye Çağdaş Demokrat Odalar Platformunun Başkan Adayı Cemal Yükselen, geçerli bin 579 oyun 750'sini alarak, TÜRMOB'un yeni genel başkanı seçildi.

YÜKSELEN: SORUNLARIMIZI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

TÜRMOB'un yeni Genel Başkanı Yükselen genel kurul sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, “26 yıldır TÜRMOB’u yöneten Türkiye Çağdaş Demokrat Odalar Platformuna 3 yıl daha bu yetkiyi verenlere çok teşekkür ediyorum. Meslek sorunlarımızın çözümünde ve mesleğimizin geleceğe taşınmasında grup ayrımı olmadan tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız” dedi.

TÜRMOB'un yeni Genel Başkanı Yükselen'in yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

"Yahya Arıkan, Masis Yontan, Rıfat Nalbantoğlu, Emre Kartaloğlu, Necati Balcı, Ali Karakuş, Zeki Dirlik, Behzat Demirhan."

CEMAL YÜKSELEN KİMDİR?

07.07.1958’de Antakya’da doğan Cemal Yükselen İstanbul Üniversitesi İşletme ve Pazarlama bölümünden mezun olduktan sonra Çukurova Üniversitesi’nde alanında doktorasını yaptı. Daha sonra Çukurova Üniversitesi’nde Doçentlik ve Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Profesörlük görevleri yapıp emekli olduktan sonra İstanbul’a yerleşti. Burada çalışmalarını sürdüren Yükselen, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinin (TÜRMOB) 22. Olağan Genel Kurulu'nda TÜRMOB’un yeni genel başkanı seçildi.

TÜRMOB Genel Başkanı Prof. Dr. Cemal Yükselen’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol