Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Türkiye 'birlikte Güçlüyüz' Diyecek

Yayınlanma Tarihi : 21.08.2023 13:09 Bu haber 133 defa okundu

Birlikte Güçlüyüz Projesi toplumun meselelerine ışık tutuyor, yaralara merhem oluyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Türkiye 'birlikte Güçlüyüz' Diyecek

Türkiye’de 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen deprem 11 ilimizi etkisi altına aldı. Sivil Toplum, özel sektör ve yurttaşların katılımları ve bilinçlenmelerini amaçlayan proje çocukların vazgeçemediği bir spor branşı olan futbol ile kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlayacak. Türkiye tek yürek olarak "Birlikte Güçlüyüz" diyecek.

HATAY KARMASI SORUMLUSU EMRULLA AÇIKGÖZ-ENGİN CANIMOĞLU

Proje kapsamında Hatay Karması sorumlusu olarak Hatayspor'un eski alt yapı antrenörlerinden ve Antakyaspor teknik sorumlusu Emrulla Açıkgöz ile Engin Canımoğlu'nun görevi üstlendiği açıklandı.

Denizli Valiliği himayesinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında büyük çabalarla bugünlere gelen projeyi destekleyen diğer kuruluşlar ise Pamukkale Üniversitesi, Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Spor Ege Derneği olarak belirlendi.

'Birlikte Güçlüyüz Projesi Organizasyon Komitesi' yaptığı açıklamada, "Eski Denizli Valimiz Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan ve Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn. Ömer İlman başta olmak üzere projeyi destekleyen tüm kuruluşlarımızın nezlinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol