Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TÜM GÜCÜMÜZLE DEPREMZEDE HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Yayınlanma Tarihi : 27.02.2023 09:22 Bu haber 293 defa okundu

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki'nin Koordinasyonunda çeşitli illerin

Paylaş Paylaş Paylaş
TÜM GÜCÜMÜZLE DEPREMZEDE HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Milletvekilleri, Hatay Milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, belediye başkanları ve parti yöneticilerinin katılımı ile depremzede vatandaşların ihtiyaçları ile ilgili toplantı yapıldı. TÜM GÜCÜMÜZLE DEPREMZEDE HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ

HBB afet kriz merkezinde gerçekleşen Koordinasyon toplantısında depremin ilk üç gününde Hatay'ın özellikle arama kurtarma konusunda ciddi sorunlar yaşadığına dikkat çekilerek, kayıplardan duyulan üzüntü dile getirildi. TÜM GÜCÜMÜZLE DEPREMZEDE HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanları ve Hatay Milletvekilleri, ilçelerin özellikle çadır, konteyner, gıda ve hijyen malzemeleri gibi acil ihtiyaçları olduğunu vurguladı. 

Çeşitli görev bölüşümlerinin yapıldığı toplantısı sonrası değerlendirme yapan CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, partisinin ilk günden bu yana Hatay ve depremin etkilediği tüm illerde etkin şekilde alanda olduğunu belirtti.

Onbinlerce kişinin ailesini, arkadaşını, dostunu kaybettiğini hatırlatan Tiryaki, 

"Kayıplarımızı toprağa verdikten sonra teşkilat olarak hızla alanda görev aldık. Sayın Genel Başkanımız deprem bölgemize üç kez geldi. Genel Merkez yöneticilerimiz, diğer Büyükşehir Belediyelerimiz, ilçe belediyelerimiz burada. Hatay'a emek veren, depremzedelerimizin yanında olan herkese teşekkür ederiz. Teşkilatımız yönetici ve üyeleri ile birlikte Milletvekillerimiz, Başkanlarımız el ele çalışıyoruz. Kendi yaralarımızı sarıyoruz. 

Bundan sonra da çok daha hızlı şekilde hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını giderecegiz" diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol