Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TSK’yı Suçlamak Alçaklıktır

Yayınlanma Tarihi : 22.10.2022 12:01 Bu haber 214 defa okundu

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Türk Tabipler Birliği'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik iftirası asla kabul edilemez olduğunu söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
TSK’yı Suçlamak Alçaklıktır

PKK’nın cinayetlerini övenler, kirli odakların temsilciliğini yaparak TSK’ya saldırıyorlar diyen Yayman, “Alçaksınız, hainsiniz, PKK'yı savunup TSK'yı suçlamak alçaklıktır” diyerek tepkisini şu açıklamalarla dile getirdi: 

“Bunun adı alçaklıktır, bunun adı hainliktir. Bunun adı Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürmektir. Türk Silahlı Kuvvetleri Allah'a çok şükür sicili tertemiz ordulardan 1 tanesidir. Sadece bugün değil, tarihten bu yana kahramanlığıyla, adaletiyle nam salmış ordulardan 1 tanesidir. Bunu görmek isteyenler Çanakkale savaşında düşman askerine, macerasından su veren o kahraman Mehmetçiğe baksınlar. Türk Tabipler Birliği adındaki Türk ifadesinin çıkarsın PKK tabipler birliği kendi Bunu kabul etmek mümkün değil. Türk Silahlı Kuvvetleri Türkiye'dir ve Türk milletine karşı yapılmış olan bu hakareti asla kabul edilemez. Siz neye dayanarak, hangi bilgiye, hangi bölgeye, hangi bankaya dayanarak bunu belirtiyor? Bu asla kabul edilemez. Milletçe buna karşı en sert tepkiyi göstermemiz lazım bu. Türk Silahlı kuvvetlerine olduğu gibi aziz milletimize de yapılan 1 hakarettir. Türk ordusunun Libya'da, Suriye'de Irak'ta nasıl o çocukların başını okşadığı, orada terör örgütlerine karşı orada bölücülere karşı nasıl? Bir kahramanca mücadele ettiklerini görüyoruz bu bağlamda. Bu açıklama. Talihsiz bir açıklamadır, iftiradır, hainliktir ve asla kabul edemeyeceğimiz bir açıklama Türk Silahlı Kuvvetleri’ni kimyasal silah kullanmakla suçlayanlar, alçak bir iftira şebekesinin parçası olduğunu belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol