Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TOSYÖV de KOSGEB semineri başlıyor

Yayınlanma Tarihi : 09.11.2016 00:00 Bu haber 606 defa okundu

Türkiye Küçük ve Orata Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı genç girişimcilere KOSGEB destekli eğitim semineri ile ilgili Antakya Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
TOSYÖV de KOSGEB semineri başlıyor

Türkiye Küçük ve Orata Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı Hatay Destekleme Derneği Başkanı Tahsin Rende, Yönetim üyeleri Hikmet Güzelmansur, Mehmet Galioğlu, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Berber ve basın mensupları katıldı.

30 KİŞİLİK SEMİNER BU HAFTA BAŞLIYOR

Türkiye Küçük ve Orata Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı Hatay Destekleme Derneği Başkanı Tahsin Rende KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Seminerini 30 kişinin katılımı ile bu hafta başlayacağını belirterek, “Dernek olarak sosyal sorumluluk kapsamında geçen hafta sizlere de duyurduğumuz gibi gençlere ve işini kurmak isteyenlere yönelik olmak üzere KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Seminerini 30 kişinin katılımı ile bu hafta başında başlattık.” dedi.

İŞLETME SAHİPLERİ BİLGİLENDİRECEK

TOSYÖV Başkanı Rende Hatay’da faaliyet gösteren işletmelerimizin ekonomik ve finansal anlamda çok ciddi sıkıntılar içerisinde olduğunu belerterek, “Diğer yandan bildiğiniz üzere ülke olarak çok ciddi bir kritik sürec yaşamaktayız. Diğer yandan iç savaş içerisinde bulunan Suriye’nin sınırında yer alan ilimiz Hatay’da faaliyet gösteren işletmelerimizin ekonomik ve finansal anlamda çok ciddi sıkıntılar içerisinde olduğunu biliyoruz.  İşte bu düşünceden yola çıkarak firmalarımıza yararlı olabileceği kanaatiyle ‘’KOBİ’lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları” konulu bir toplantı düzenlemekteyiz. Bu toplantıda KOBİ’lere ve Girişimcilere Destek Sağlayan ve Finans Olanakları sunan Kurum ve Kuruluşların Yetkilileri Hatay KOBİ’leri ile bir arada olacak ve işletme sahiplerimizin bilgilendirilmesi sağlanmaya çalışılacaktır” dedi.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Başkan Rende önümüzdeki Cuma günü gerçekleşecek toplantıya herkesi davet etti ve sözlerini şöyle devam ettirdi, “TOSYÖV ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ve KOSGEB, Kredi Garanti Fonu A.Ş. , DenizBank, Antakya Ticaret Borsası, Hacettepe Teknokent ve KOBİ Efor Çözüm Ortaklığında  “11 Kasım 2016- Cuma günü 13:30-17:30 saatleri arasında, Antakya Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek toplantıya tüm KOBİ sahipleri ve iş hayatında faaliyet gösteren tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Bu davetimizin sizin kanalınız ile kamuoyuna bildirilmesini ve sizlerin de toplantımıza teşriflerinizi saygılarımızla arz ederiz. Toplantının ardından TOSYÖV tarafından verilen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılarak sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları törenle verilecektir.”

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol