Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Tosyalı-Baştuğ Pazarlığı Gerçekleşmedi

Yayınlanma Tarihi : 09.07.2024 08:19 Bu haber 162 defa okundu

Tosyalı Holding, Baştuğ Metalurji’nin hisselerinin devralım sürecinin yapılan değerlendirmeler sonucu karşılıklı anlaşma ile sonlandırdığını duyurdu. Türkiye’nin önde gelen demircilik firmalarından Tosyalı Holding, Baştuğ Metalurji’yi almaktan vazgeçti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Tosyalı-Baştuğ Pazarlığı Gerçekleşmedi

Demir çelik sektörünün merakla beklediği gelişmede, 2 Temmuz’da Baştuğ Metalurji’nin hisse ve varlıklarının Tosyalı Holding’e satılması hususunda prensipte anlaşmaya varıldığı açıklanmıştı.

Tosyalı Holding’den 6 Temmuz’da yapılan açıklamada, “2 Temmuz 2024’te yaptığımız duyuruda Osmaniye’deki Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. ve Hatay Dörtyol’daki Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.’nin hisseleri ve tüm varlıklarının Tosyalı tarafından devralınması hususunda prensipte anlaşıldığı ve sürecin başlatıldığı paylaşılmıştı. Gelinen noktada yaptığımız değerlendirmeler sonucunda hisselerin devralınma süreci karşılıklı mutabakat ile sonuçlandırılmıştır. Bu aşamada söz konusu şirketlerin devir alınmamasına karar verilmiş olup, ilgili şirketler ile ilişiğimizin bulunmadığını kamuoyuna saygılarımızla duyururuz” denildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol