Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Toprağa Bağlı Bir Hayat, Daha Az Tüketim Ve Tasarrufla

Yayınlanma Tarihi : 13.10.2022 10:49 Bu haber 328 defa okundu

Çevre koruma konusunda yaptığı başarılı çalışmalar ile bilinen Çevre Aktivisti Selda Asker, “İkilim değişikliği ve Küresel Isınma” sunumları ile Ekin Koleji Ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Toprağa Bağlı Bir Hayat, Daha Az Tüketim Ve Tasarrufla

Okulun Fen Bilimleri Öğretmeni Sinem Özgür tarafından gerçekleşen organizasyonda öğrencilerin karşısında olan Çevre Aktivisti Selda Asker, yaklaşık bir saat süren sunumunda Ortaokul öğrencilerine iklim değişikliğini ve küresel ısınmayı anlatarak kendisine sorulan sorulara cevap verdi.

Programın finalinde Fen Bilimleri Öğretmeni Sinem Özgür faydalı bilgilendirmelerinden dolayı Çevre Aktivisti Selda Asker’e teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Oldukça başarılı bir programda Ekin Koleji Ortaöğretim öğrencileri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Çevre Aktivisti Selda Asker yaptığı açıklamasında:” Bugün Ekin Kolejinin muhteşem ortaokul öğrencileriyle birlikte iklim değişikliğini, küresel ısınmayı, Hatay’ı, dünyayı konuştuk. Çok keyif aldığım bir sunum oldu. interaktif gerçekleşen sunumda karşımda 200 öğrenci gerçekten çok güzel sorular sordular. Onları sıkmamak adına 1 saatle sınırlandırmayı düşündüğüm bu sunum gelen soruların ve öğrenci katılımının yoğunluğuyla uzadı ve keyifli bir sohbete döndü. Z kuşağı her konuda gümbür gümbür geliyor. Onlar benim umutlarımı yeşertti ve bende onlar büyüyene kadar gücüm yettiğince onların geleceği çevreyi yeşertmeye devam edeceğim. Bu etkinlikte emeği geçen, beni davet eden Ekin Koleji Fen Bilimleri Öğretmeni Sinem Özgür’e, Yöneticilerine, öğretmenlerine ve katılımlarıyla bana müthiş hissettiren değerli öğrencilerine çok teşekkürler ediyorum. Gelecek bizim olabilir, toprağa bağlı bir hayat, daha az tüketim ve tasarrufla” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol