Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Toplu taşımaya bir kez daha dikkat çekti

Yayınlanma Tarihi : 01.09.2016 00:00 Bu haber 842 defa okundu

Antakya Şoförler Otomobil, Otobüs, Kamyon, Kamyonet Minibüs, Esnafa Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, yapılan kazı çalışmalarından sonra yoğunlaşan trafik akışı için vatandaşlardan mutlaka toplu taşıma araçlarından faydalanmalarını istedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Toplu taşımaya bir kez daha dikkat çekti

Antakya trafiğinin zaten sıkıntılı bir durumda bulunduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, üstüne yapılan çalışmaların trafiği daha da yoğunlaştırdığını belirtti.

Vatandaşlardan gelen şikâyetleri değerlendiren Yılmaz, gelişmiş dünya ülkelerinde sıkça başvurulan ‘Toplu Taşıma Araç Kullanımı’ yönteminin Hatay’da da bir an önce yaşama geçmesi gerektiğini söyledi. Aksi halde trafikte yaşanan sorunun giderek daha da büyüyeceğini dile getiren Başkan Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve kendisinin de üyesi olduğu ‘Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin toplu araç kullanımını teşvik etmek başta olmak üzere trafikte yaşanan diğer sorunların çözümü için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

Aktif olarak 2700 civarında üyeleri bulunduğunu belirten Aziz Yılmaz, “Bu üyelerimizin haklarını korumak ve sorunlarını gidermek üzere çalışıyoruz. Antakya’da yaşanan sorunlar hepimizin malumu. Yol, güzergâh, kavşak gibi eksikliklerimiz var. Bunların bir bölümü ya hiç yok veya yetersiz. Ancak Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ‘Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ bu sorunların ortadan kaldırılması için yoğun biçimde çaba gösteriyor. Ben de bu oluşumun üyesi olarak odamız üyelerinin sorunlarını çözmek için çaba veriyorum” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol