Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Toksöz, Yeni Yönetimde Yer Almayacağını Açıkladı

Yayınlanma Tarihi : 27.06.2024 08:21 Bu haber 63 defa okundu

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, yapılacak kongrede yeni yönetimde yer almayacağını açıkladı ve veda mesajı yayınladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Toksöz, Yeni Yönetimde Yer Almayacağını Açıkladı

Aydın Toksöz, 2016 yılından bu yana görev aldığı Hatayspor yönetiminden, ayrılık zamanı geldiğini belirterek, veda mesajında şunları söyledi:

“Değerli Hatayspor Camiası,

2016 yılında Hatayspor Kulübü’nün başkanı ve daha sonraki yıllarda yönetim kurulu üyesi olarak üstlendiğim görevime, yapılacak genel kurulda veda ediyorum. 

Ne başkan ne de yönetim kurulunda aday olmayacağım. 

KULÜP YÖNETİMİ MESLEK DEĞİLDİR

Zamanı geldiğinde bırakılması gerekir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu süre zarfında birlikte başardığımız sayısız başarıyı büyük bir gurur ve mutlulukla anıyorum.

Göreve başladığımızda, Hatayspor ikinci ligde mücadele eden bir kulüptü. Ancak, kulübümüzün azmi ve kararlılığı sayesinde, kısa sürede önce birinci lige, ardından da Süper Lig’e yükseldik. Süper Lig’deki dört yıllık serüvenimiz boyunca, Hatayspor olarak birçok zorluğa rağmen büyük başarılara imza attık ve camiamızın be Türkiye’nin gururu olduk.

Bu başarılar, yalnızca benim veya yönetim kurulunun değil, aynı zamanda futbolcularımızın, teknik ekibimizin, kulüp çalışanlarımızın ve en önemlisi taraftarlarımızın ortak çabalarının bir sonucudur. Hep birlikte kenetlenerek Hatayspor’u bugün bulunduğu noktaya getirdik. Yeni sezonda başkanlık veya yönetim kurulunda yer almayacağımı ancak, Hatayspor’un başarısı ve geleceği için her zaman desteğimi sürdüreceğim. 

Yeni yönetime başarılar diliyor, kulübümüzün daha büyük başarılara imza atacağına olan inancımın tam olduğunu belirtmek istiyorum.

Hatayspor’a olan sevgim ve bağlılığım her daim sürecek. Bu süreçte yanımda olan herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol