Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Toksöz: Hatayspor Sahaya Sadece Maç Yapmak Için çıkmıyor

Yayınlanma Tarihi : 16.09.2023 14:10 Bu haber 201 defa okundu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor ile Yatırım Finansman Menkul Değerler AŞ arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Toksöz: Hatayspor Sahaya Sadece Maç Yapmak Için çıkmıyor

Sponsorluk imza törenine Atakaş Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, teknik direktör Volkan Demirel, Yatırım Finansman Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bilgiç ve Genel Müdür Eralp Arslankurt Aydın Toksöz, şirket binasındaki imza töreninde yaptığı konuşmada, Hatay adına yapılan her işin kendisini heyecanlandırdığını belirterek, "Hatayspor olarak ne zaman sahaya çıkacağımızı bile hayal edemez bir durumdaydık. O kadar sorunlar vardı ki en son düşünülecek şeydi sahaya çıkmak ama o kadar güzel destek gördük ki onun gururunu yaşıyoruz. Tüm destek verenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.Toksöz: Hatayspor Sahaya Sadece Maç Yapmak Için çıkmıyor

DESTEKLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Hatayspor olarak sahaya sadece maç için çıkmadıklarını, depremden zarar gören insanlar, Hatay ve Türkiye için de mücadele ettiklerini ifade eden Toksöz, "O yüzden bu destekler bizim için çok önemli. Destek verenleri sponsor olarak düşünmüyoruz. İyi geçinmemizi sağlayacak bir babaya kavuştuğumuzu düşünerek imzalar atıyoruz." diye konuştu.

Sponsor desteği için teşekkür eden Volkan Demirel de, şunları dile getirdi:

"Sponsorlarla beraber daha da güçlü olacağız, Hatay'ı daha yukarı taşımaya çalışacağız, kendi adıma söz veriyorum. Her yerde çok konuştuk, artık depremle ilgili yaraları daha fazla deşmek istemiyorum. Hatay olarak, o bölgedeki insanlar olarak her zaman destekler görüyoruz. Yanımızda olanlara minnettarız, her zaman teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sizlerin sayesinde ayağa kalktık. Birçok sponsor var, maddiyat değil içten gelen sponsorluklar. Gönülden destekleyenlere teşekkür ediyorum. Güzel bir birliktelik olacak. Hep beraber başarıya kavuşacağız, kendi adıma sizlere söz veriyorum."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol