Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TİYATRO OYUNU KUZEYTEPEDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Yayınlanma Tarihi : 22.02.2016 00:00 Bu haber 1020 defa okundu

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen tiyatro topluluğunun Süper Çöpçü Yaşasın Temizlik adlı oyunu Kuzeytepe Mahallesinde çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
TİYATRO OYUNU KUZEYTEPEDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlara yer verildi; “8 Kasım 2014 tarihinde Yaşasın Temizlik adıyla ilk kez sahne alan Antakya Belediyesi Tiyatro Topluluğu, gördüğü yoğun ilgi üzerine 2015 yılı boyunca da Antakya’nın bir çok mahallesinde çocuklarla buluştu. Bugüne dek sahneleme imkanı bulunan mahallelerde çocuklarla bir araya gelen “Süper Çöpçü İle Yaşasın Temizlik” adlı tiyatro oyunu 2016 yılının ikinci gösterimini Antakya Belediyesi mobil sahne ile Kuzeytepe Mahallesi Atatürk İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdi. Çocuklara unutulmaz bir gün yaşatan Antakya Belediyesi tiyatro topluluğu, mobil sahne ile 95 mahallede tiyatro sevgisini çocuklara aşılamaya devam ediyor.

20 Şubat Cumartesi Kuzeytepe mahalleli çocuklarla buluşan Süper Çöpçü ile Yaşasın Temizlik adlı oyunun yönetmenliğini Hamza Ölmez yapıyor. Antakya Belediyesi tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen oyun müzikler eşliğinde hazırlanan içeriği, tecrübeli oyuncu kadrosu ile çocuklara çevre temizliğinin önemini anlatmanın yanı sıra, tiyatro sevgisi aşılıyor.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol