Hatay Mahalli Haber
MENÜ

The Bird Boutique Hotel Basını Ağırladı

Yayınlanma Tarihi : 21.03.2016 00:00 Bu haber 2477 defa okundu

Hatay’ın Antakya ilçesinde şehrin en canlı noktalarından olan Saray Caddesi’nde açılan The Bird Boutique Hotel açılışının hemen ardından ilk olarak basın mensuplarını ağırladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
The Bird Boutique Hotel Basını Ağırladı

Basın toplantısına The Bird Boutique Hotel sahibi Necmi Asfuroğlu, oğulları Asaf ve Timur Asfuroğlu ile The Bird Boutique Hotel Genel Müdürü Aydın Duran ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Basınla yenen kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan The Bird Boutique Hotel Genel Müdürü Aydın Duran, “Şehrin cazibe merkezi Saray Caddesinde konaklama imkânı sağlayacak olan The Bird Boutique Hotel misafirlerini ağırlamaya başladı. Bütün medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan müze şehir niteliğindeki Antakya’da merkezi konumu, tarihi dokusu, nezih cafe, restaurant ve barları ile şehrin kalbinin attığı Saray Caddesi’nde bulunan The Bird Boutique Hotel’de Türkiye’nin en nadide mimarlarının elinin değdiği her biri birbirinden özel olarak tasarlanmış 32 oda bulunmaktadır. Odalar aynı zamanda misafirlerin konforu düşünülerek son teknoloji ile donatılmış, tarihi ve mistik mekânda eski ile yeniyi en güzel haliyle birleştirmiştir” dedi.

OTELİMİZ ASFUROĞLU GRUBUN YATIRIMIDIR

Misafirlerin sıcak mimarisi ile The Bird Brasserie’de Antakya’ya özgü kahvaltıyla güne güzel ve enerji dolu bir başlangıç yapacakları gibi öğlen ve akşam yemeklerinde özenle hazırlanan zengin menülerle yeni tatlar keşfedebileceklerinin altını çizen Duran açıklamasına şöyle devam etti, “Antakya’nın yeni buluşma noktası haline gelen Lounge Bar’la günün stresinden arınabilirler.

The Bird Boutique Hotel aynı zamanda 2016 son çeyrekte kapılarını açmaya hazırlanan Dünya’nın ilk ve tek müze hoteli olan, Hilton Antakya Müze Otel yatırımcısı Asfuroğlu grubun yatırımıdır.”

Ben aynı zamanda otelin Genel Müdürlüğü görevini de yürütmekteyim. Çukurova Üniversitesi Mersin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik mezunuyum. Amerika’da Marriot İnternational, Türkiye’de Merit İnternational Hotekls&Resorts, Dedeman Hotels&Resorts İnternational ve Hilton Worldwide Otellerinde uzun yıllar Üst düzey yönetici olarak görev yaptım ve aynı zamanda Hilton Antakya Müze Otel Genel Müdürlüğü görevini de yürütmekteyim.”

Duran, açıklamalarının ardından basın mensuplarına oteli gezdirdi ve bölümler hakkında bilgiler verdi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Otel sahibi The Bird Boutique Hotel Sahibi Necmi Asfuroğlu, otelin arsa bedel fiyatıyla birlikte 20 Milyon TL’ye mal olduğunu ve 18 ayda tamamlandığını söyledi. Yapımı devam eden Hilton Oteliyle eşi olmayan bir değer olacağını bildiren Asfuroğlu bu otelin 2016 yılının sonunda açılışının yapılacağını da sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol