Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TFF den takımına göre muamele

Yayınlanma Tarihi : 24.05.2016 00:00 Bu haber 945 defa okundu

 

Paylaş Paylaş Paylaş
TFF den takımına göre muamele

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), üç yıl önce PTT 1. Ligi’ne yükselme Play-Off finalinde oynanacak Hatayspor-Alanyaspor karşılaşmasını tarafsız saha olarak İstanbul Olimpiyat Stadı’nı göstermişti.

Aynı TFF, PTT 1. Ligi’nden Süper Ligi’ne yükselme Play-Off finalinde oynanacak Alanyaspor-Adana Demirspor karşılaşmasını tarafsız saha olarak Konya Arena Stadı’nı gösterdi.

BUNUN ADI ÇİFTE STANDART

Dönemin Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanacak final karşılaşmasının yerine yapmış olduğu itirazı kabul etmeyen TFF yetkilileri, “İstanbul’da oynanacak, başka yer yok. Ayrıca, uzaklık iki takımada eşit mesafede olacak” görüşünü beyan etmişti.

Ayrıca, Başkan Baram’ın, ‘Konya ve Mersin’de oynama’ talebine, TFF yetkilileri, ‘Bu kentler, Hatay’a ve Alanya’ya çok yakın olmaz” diye yanıt vermişti.

TFF HER İKİ TAKIMIN TARAFTARLARINA EZİYET ÇEKTİRMİŞDİ

Final maçının İstanbul’da oynanması ile her iki taraftar grupları 36 saatlik yolculuğu mecbur edilmişlerdi.

Bordo-Beyazlı taraftarlar, eski otobüslerle gittikleri İstanbul yolculuğunda tehlikenin eşiğinden dönmüş ve adeta maçın İstanbul da oynanması ile işkence yaşamışlardı.

AYNI TFF BU KEZ FİNALİ YAKIN MESAFEDE OYNATIYOR!!

Hatayspor ve Alanyaspor takımlarının lobisi olmaması nedeniyle istediğini rahatlıkla yaptıran TFF, bu kez finalde ateşli bir taraftar topluluğuna sahip ve güçlü destek lobisi ile Türkiye’de ses getiren takım Adana Demirspor olunca, finali Adana’ya en yakın mesafelerden birini tercih etti ve finali Konya da oynatmaya karar kıldı.

TFF’ye soruyoru;z Konya’da oynanacak olan Alanyaspor-Adana Demirspor karşılaşması her iki takıma Hatay’dan çok mu daha uzak!!!

Hatayspor’a her iki final maçında da her türlü engeli çıkaran TFF’nin takımına göre muamele yapması dikkatlerden kaçmıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol