Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Terfi istasyonları modernize ediliyor

Yayınlanma Tarihi : 18.03.2016 00:00 Bu haber 855 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su terfi istasyonları ve depolara bağlı elektrik sistemlerinin revize edilerek sıcaktan dolayı oluşabilecek tehlikelerin önlendiğini duyurdu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Terfi istasyonları modernize ediliyor

Mevsim şartlarının getirebileceği sorunları önceden aldığı önlemlerle gidermeyi amaçlayan Genel Müdürlük, altyapı ve içme suyu hatlarının bağlı olduğu istasyonların modernize edilerek verilen hizmetin hızlandırma noktasında önemli yol kat edildiğini açıkladı.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Su terfi istasyonları ve su depolarında oluşabilecek teknik arızaları en aza indirmek için çalışma başlatan Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Elektrik Malzeme İkmal Şube Müdürlüğü mobil ekipleri, Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi 1 No’lu İçme suyu Tesisi’nde mevcut kullanılan elektrik panolarını revize ederek elektrik direğinden çekilen kabloları yeniledi.

Yaz aylarının nemli ve sıcak geçmesinin bilincinde olarak projeler geliştiren HATSU, sıcaklarla birlikte oluşan elektrik kesintilerini ve ona bağlı olarak içme suyunun sekteye uğramaması için modernize çalışmalarının süreceğini belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol