Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Temizyürek Aday Olmayacağım

Yayınlanma Tarihi : 11.10.2022 10:48 Bu haber 269 defa okundu

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek, Pazar günü yapılacak seçimde aday olmayacağını açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Temizyürek Aday Olmayacağım

Temizyürek, yayınladığı veda mesajında, HGC’nin 16 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştireceği Olağan Genel Kurulu’nda aday olmayacağımı ve yapılacak olan genel kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

Seçilecek olan başkan, yönetim kurulu ve diğer kurullarda görev alacak olan meslektaşlarına görevlerinde başarılar dileyen Temizyürek, şöyle konuştu:

“Göreve başlamalarından kısa bir süre sonra başta ülkemiz olmak üzere, dünyayı etkisi altına alan Covid19 Salgını ile karşı karşıya kaldık. Bu süreç içerisinde insanımızın sağlığı açısından devletimizin aldığı kararlar gereği tüm etkinlikler uzun bir süre durduruldu. Bu süreci kayıpsız atlatmak için özellikle Türkiye’de 4’üncü güç olarak bilinen Basın sektöründe Hatay Gazeteciler Cemiyeti üyeleri pandemi sürecinde önemli bir görevi daha ifa ettiler. Pandemi sürecinde alınan kısıtlama kararları çerçevesinde Temizlik-Maske-Mesafe kuralları ile toplumu ve kamuoyunu bilgilendirerek haber almasını sağladılar.”

VEFAT EDENLERE RAHMET DİLİYORUM

Temizyürek, “Bu süreç içerisinde maalesef Covid-19 Salgını ve yaşam süresi sona ermesi nedeniyle üyelerimiz Hatay Zafer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tevfik Fazlı Doğan, Mega TV - Mega Haber ve Mega Radyo Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı, Doğuş Gazetesi Sahibi Ökkeş Özboğuş, Altınözü Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Lütfi Yavuz, HGC eski Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Sarı'nın eşi Saadet Sarı, İlkkurşun Gazetesi eski imtiyaz sahibi Ali Rıza Arıkan ve üyelerimizin yakınlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, hayatta olan üyelerimize ve yakınlarına da sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi. 

Temizyürek; 3 yıllık süre zarfında olumlu çalışmalara da imza attıklarını sözlerine ekledi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol