Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TEKSÖZ’DEN SOSYAL GÜVENLİK UZMANINA ZİYARET

Yayınlanma Tarihi : 06.02.2016 00:00 Bu haber 1126 defa okundu

Hatay Esnaf ve Sanatkarlığı Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz, Ali Tezel Sosyal Güvenlik Müşavirliği Uzanı Hatay Şubesini ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
TEKSÖZ’DEN SOSYAL GÜVENLİK UZMANINA ZİYARET

 

Sosyal Güvenlik Uzmanı Sema Gözübüyük tarafından karşılanan Başkan Teksöz’ün gerçekleştirdiği ziyarette danışmanlık vazifesinin önemi ile çalışma hayatı, emeklilik ile

Sosyal güvenliki iş hayatı konuları konuşuldu.

TEKSÖZ: DANIŞMANLIK MESLEĞİ İLİMİZDE GELİŞTİRİLMELİDİR

Hatay Esnaf ve Sanatkarlığı Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz ziyarette  yaptığı kısa konuşmasında, Büyükşehirlerde danışmanlığın ne kadar önemli olduğunu belirterek bu konunun ilimizde de geliştirilmesi gerektiğini ifade etti.

GÖZÜBÜYÜK: AMACIMIZ İŞEMLERİN EN GÜVENLİ VE BİLİNÇLİ ŞEKİLDE YÜRÜTÜLMESİNİ SAĞLAMAKTIR

Sosyal Güvenlik Uzmanı Sema Gözübüyük ise Başkan Teksöz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederek, “Danışmanlık bürolarında ciddi programlar yapılarak insanların bilgi sahibi olmaları sağlanmaktadır. İnsanların her konuda bilgilendirilmesi gerektiği günümüzde gözde hırsızlık olan banka hesaplarıyla soygunculuk ve dolandırıcılığın yaygınlaşması bunun en önemli örneğidir. Amacımız işlem takiplerinin en güvenli ve bilinçli şekilde yürütülmesini sağlamaktır.”diye konuştu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol