Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Tedavinin Hatay’da yapılması mutluluk verici

Yayınlanma Tarihi : 06.05.2016 00:00 Bu haber 1074 defa okundu

 Hatay Tabip Odası önceki gün düzenlenen Parkinson Hastalığı ve hareket bozukluğu ile tedavi yöntemleri hakkında seminere ev sahipliği yaptı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Tedavinin Hatay’da yapılması mutluluk verici

Seminere MKÜ Beyin ve Sinir Cerrahisi A. D Yrd. Doç. Dr. Atilla Yılmaz, Prof. Dr. Esra Okuyucu ile çok sayıda doktor ve basın mensupları katıldı.

Seminerde açılış konuşmasını yapan Atilla Yılmaz, “Parkinson Hastalığı ve hareket bozukluğu hastalığı, tedavisi zaman alan ve kişinin günlük yaşam kalitesini bozabilen kronik ve ilerleyici bir hastalıktır.

Parkinson hastalığının tedavisinin artık Hatay’da yapılacak olması bizim için gurur verici bir gelişmedir. Bilindiği üzere bu hastalık belli merkezlerde tedavi edilebiliyor. Hatay’a bu hastalığın tedavisinin yapılması imkanını kazandırdığımız için mutluyum. Umuyorum bu sayede Hatay’da bir sağlık turizmi oluşacaktır” dedi.

Yılmaz’ın konuşmasının ardından MKÜ Beyin ve Sinir Cerrahisi A. D Yrd. Doç. Dr. Atilla Yılmaz ve Prof. Dr. Esra Okuyucu bir hastaya yapılan tedaviyi sinevizyon gösterisi ile katılımcılara anlattılar. Sunumun ardından organizasyon davetlilere verilen kokteylin ardından sona erdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol