Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TED KOLEJİNDE GÜÇLÜDEN SEMİNER

Yayınlanma Tarihi : 16.04.2016 00:00 Bu haber 900 defa okundu

Türkiye’nin yaygın gazetelerinden Milliyet Gazetesi’nde eğitim konuları üzerine köşe yazarlığı ve Kanal D televizyonunda Genç Bakış adlı eğitim program sunucusu gazeteci Abbas Güçlü TED Hatay Koleji’nde “Abbas Güçlü ile Başarıya Bakış” konulu seminerinde TED Hatay Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
TED KOLEJİNDE GÜÇLÜDEN SEMİNER

ABBAS GÜÇLÜ İLE BAŞARIYA BAKIŞ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

TED Hatay Koleji Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleştirilen seminere Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya,  Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürü, Öğretmenler, öğrenciler ve birçok davetli katıldı.

 

HER ŞEY SİZDE BAŞLAR SİZDE BİTER

2 saat süren “Abbas Güçlü ile Başarıya Bakış” seminerinde temel gazetecilik ile başarının ilkeleri hakkında kısa bilgiler veren Gazeteci Yazar Güçlü, “Konuşun, tartışın, bilimsel konuların takipçisi olun. Her şey sizde başlar sizde biter.” Şeklinde konuştu.

 

SEMİNER SONUNDA KATILIMCILARA BELGELERİ TESLİM EDİLDİ

Eğitim sistemi, öğrenci bursları, gençlerin geleceği hakkında konuşan Abbas güçlü öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Düzenlenen seminer sonunda katılımcılara katılım belgeleri teslim edildi.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol