Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TED Hatay Kolejinden öğretmenlerine ‘Sağlık Sigortası’ Hediyesi

Yayınlanma Tarihi : 21.12.2022 20:36 Bu haber 444 defa okundu

TED Hatay Kolejinden öğretmenlerine ‘Sağlık Sigortası’ hediye edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
TED Hatay Kolejinden öğretmenlerine ‘Sağlık Sigortası’ Hediyesi

TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mustafa Özat,  öğretmenlerine hediyeyi takdim ederken şunları aktardı:

“Değerli Öğretmenlerimiz, sizin desteğinizle yürüdüğümüz eğitim öğretim yolunda bizim de size naçizane desteğimiz olan sağlık sigortasını adınıza tanımlamış bulunmaktayız. Kullanmaya hiç ihtiyaç duymamanızı fakat duyduğunuz zaman ise sizi sağlığınıza kavuşturmada çözüm yolu olmasını dilerim.”

TED Hatay Koleji, öğretmenlerine sağlık sigortası hediye ederek öğretmenlerinin yanında olduğunu gösterdi.

TED HATAY KOLEJİ MEŞALELERİNDEN LÖSEV'E DESTEK

2-8 Kasım Lösev Haftası kapsamında Fen Bilimleri zümresinin planladığı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerin emekleri ile LÖSEV’e ait ürünler, 3D yazıcı ürünleri ve siz değerli velilerin hazırlamış olduğu yiyeceklerle birlikte gerçekleştirilen kermeste Lösemi farkındalığını öğrencilere aşılamaya çalıştı. 

DOĞA İÇİN BİR İYİLİK VER

TED Hatay Koleji İlkokulu “Okul Dışarıda Günü” için Antakya Atatürk Parkındaydı. 

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Okul Dışarıda Gününün bu yıl konu aldığı “Doğa için Bir İyilik” teması kapsamında halka açık alanda İklim Farkındalığı Etkinliği düzenleyen 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları pankartlar ve sloganlar ile Antakya Atatürk Parkında yürüyüş gerçekleştirdiler. Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan etkinliğimiz plastik atıkların geri dönüşüm kutularına atılması ile son buldu.TED Hatay Koleji İlkokulu Okul Dışarıda Günü için Antakya Atatürk Parkındaydı. Okul Dışarıda Gününün bu yıl konu aldığı “Doğa için Bir İyilik” teması kapsamında halka açık alanda İklim Farkındalığı Etkinliği düzenleyen 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları pankartlar ve sloganlar ile Antakya Atatürk Parkında yürüyüş gerçekleştirdiler. Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan etkinliğimiz plastik atıkların geri dönüşüm kutularına atılması ile son buldu.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol