Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Tayini çıkan yargı mensuplarına iftar

Yayınlanma Tarihi : 27.06.2016 00:00 Bu haber 645 defa okundu

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay’daki görev sürelerini tamamlayarak Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Kararnamesi ile  başka illere ataması yapılan hakim ve savcılar ile iftarda bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Tayini çıkan yargı mensuplarına iftar

Antakya Ottoman Otel’de gerçekleşen iftar programına Hatay Valisi Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca’nın yanı sıra Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı  J. Kd. Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, MİT Hatay Bölge Daire Başkanı,  tayini çıkan hâkim ve savcılar ile eşleri katıldı.

Hatay’da yaptıkları özverili hizmetlerden dolayı hâkim ve savcılara teşekkür ettiğini belirten Vali Topaca, “İlimizde görev yaptığınız süre içerisinde başarılı bir hizmet sergilediniz. Yeni görev yerinizde de aynı hassasiyet ile çalışacağınıza yürekten inanıyorum. Yeni kentler, insanlar ve kültürler tanımak memuriyetin bir gereğidir. Bundan sonra da meslek hayatınızdaki başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum.’’ dedi.

Yemek sonrasında tayini çıkan hakim ve savcılara görevlerinde göstermiş oldukları başarılı hizmetlerden dolayı Vali Topaca tarafından plaket verildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol