Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Taraftarlardan futbolculara baklava ikramı

Yayınlanma Tarihi : 25.11.2016 00:00 Bu haber 731 defa okundu

Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin ve Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Deviren(Komando Mehmet) haftasonu oynanacak Menemen Belediyespor maçı öncesi futbolcuları basın mensuplarıyla birlikte ziyaret ederek futbolculara ve teknik heyete baklava ikram ettiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Taraftarlardan futbolculara baklava ikramı

Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette antrenmandan sonra teknik heyet, futbolcular ve Hatayspor yönetimi basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

ZAN: HATAYSPOR TÜM HATAY’LILARINDIR

Hatayspor Genel Koordinatörü Gökhan Zan burada yaptığı açıklamada, “Hatayspor, yapılan hamlelerle çağ atladı. Bundan sonra da önüne çıkan engelleri aşarak hızla yukarılara tırmanacaktır. Hatayspor artık eskisi gibi değil. Taraftarların, yönetimin ve basının da desteğiyle olumlu sonuçlar alarak emin adımlarla ilerleyecektir. Tesislerimizi de yeniledik. Yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum. Taraftarlardan da ricam Hatayspor’u alınan sonuçlara endeksli değil genel anlamda desteklesinler. Hatayspor tüm Hatay’lılarındır” dedi.

KAVLAK: KÖTÜ SONUÇLARI DÜZELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Hatayspor Teknik Direktörü Fatih Kavlak ise burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Hatayspor ilk haftalarda 7 hafta boyunca olumlu futbol oynadı. Son dönemde aldığımız kötü sonuçlar var. Bunun için çalışıyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle bundan sonraki maçlarda hem göze hoş gelen futbol oynayacağız hem de alacağımız puanlarla üst sıralarda yer almaya devam edeceğiz. Taraftarlar adına yaptığınız ziyaret için sizlere teşekkür ediyorum. ”

ERGİN: HER ZAMAN HATAYSPOR’UN YANINDAYIZ

Hatayspor Taraftarlar Derneği Sadullah Ergin de açıklamasında, “ Hatayspor bu yıl yeni bir yapılanmayla yoluna devam ediyor. Bizler de taraftarlar olarak her zaman olduğu gibi Hatayspor’un yanındayız. Bugün de bu desteğimizin göstergesi olarak sizleri ziyaret etmeye Memenemspor maçı öncesi futbolcularımıza moral vermeye geldik. Bundan sonraki maçlarda futbolculara başarılar diliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Komando Mehmet baklavalardan futbolculara ikram etti. Yenilen baklavanın ardından ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol