Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Tandırlardan Sofralara Uygun Fiyatlı Ekmek!

Yayınlanma Tarihi : 08.07.2024 06:47 Bu haber 91 defa okundu

Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hatay Şubesi organize ile Antakya Pazaryeri konteyner kentte oluşturulan İyilik Atölyesinde gerçekleştirilen faaliyetler arasın da yer alan tandır ekmeği uygun fiyatları ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Tandırlardan Sofralara Uygun Fiyatlı Ekmek!

Antakya Pazaryeri konteyner kentte ikamet edenlerin yanı sıra diğer  konteyner kentlerden gelen kadınların hünerli elleri ile hazırlanan tandır ekmekleri lezzetleri ile tam puan alırken uygun fiyatlı olması sebebiyle de takdir topluyor.Tandırlardan Sofralara Uygun Fiyatlı Ekmek!

EKMEK 7 TLTandırlardan Sofralara Uygun Fiyatlı Ekmek!

Depremin hemen akabinde faaliyete başladıkları İyilik Atölyesinde bir çok hizmeti kusursuz biçimde verdiklerini ifade eden İyilik Atölyesi yöneticisi Ali Karasu Açıklamasında:” Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hatay Şubesi organizesi ile oluşturulan İyilik Atölyemizde lokomotif ürünümüz olan Tandır ekmeğinin yanı sıra yöresel lezzetlerimizden kömbe çeşitleri, Zahterli Köy Kahkesi ve reçel çeşitleri hijyen koşulları çerçevesinde üretilirken Terzi atölyesinde dikim, onarım ve ütü hizmeti veriliyor.

Alanında deneyimli kadınların hünerli elleri ile tandırda pişirdikleri ekmeklerimiz uygun fiyatları ile yoğun ilgi görmektedir. Normal ekmek gramajında olan ekmeklerimiz 7 TL’den satılmaktadır. İçerisinde bulunduğumuz Antakya Pazaryeri konteyner kentte bulunan depremzedelerimiz ve diğer konteyner kentlerden depremzedeler günlük sıcak sıcak ekmeğimizi almaktadırlar.” dedi.

HAYIRSEVERLERDEN EKMEK DAĞITIMI

Hayırseverlerin de ekmekleri satın alarak ihtiyaç sahiplerine dağıtım yaptıklarını belirten Ali Karasu elde ettikleri gelir ile görev yapan Depremzede Kadınların ev ekonomilerine katkı sağlarken, atölyenin masraflarını karşılandığının ve  ihtiyaç sahibi ailelere gönderildiğini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol