Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Takımı çok Fazla Değiştirmekten Yana Değilim

Yayınlanma Tarihi : 22.06.2024 07:18 Bu haber 31 defa okundu

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve hücuma yönelik oyuncu arayışında olduklarını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Takımı çok Fazla Değiştirmekten Yana Değilim

Pulat, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz'da Erzurum’da başlayacaklarını ve bu sürece kadar transferi bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Transferde doğru hamleleri yapacak olan takımların ligde başarılı olacağını savunan teknik direktör Özhan Pulat, “Ligin kalitesi bu sene alttan gelen takımlarla artacak. Ligi bizim gibi 4-5 yıldır yaşayan takımlar da doğru kadro planlaması ve tecrübesiyle yarışacak” dedi.

Pulat, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da 1 Temmuz'da girecekleri kampla başlayacaklarını dile getirerek, Ağustos ayının ilk haftasında Mersin’deki tesislere döneceklerini dile getirdi.

TRANSFERLERİ KAMPA YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, yeni transferleri kampa yetiştirmek istediklerini belirterek, “Takımı çok fazla değiştirmekten yana değilim, istikrardan yanayım. Geçen sezon son 4 maçta takımı ligde tutan ve başarılı olan oyuncularımızı takımda tutmak istiyoruz. Bulduğumuz oyuncuları yönetime sunup yeni transferlerin büyük bölümünü kamp sürecine yetiştirmek istiyoruz. Kenar oyuncusu arıyoruz. Orta sahaya takviye yapmayı düşünüyoruz. Genel anlamda hücuma yönelik takviyeler planlıyoruz” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol