Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sümersporun renkli gecesi

Yayınlanma Tarihi : 05.11.2016 00:00 Bu haber 688 defa okundu

Hatay Süper Amatör Lig ekiplerinden Sümerspor, hafta sonunda Harbiye Yaman Restaurant’ta ‘Dayanışma Gecesi’ düzenledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sümersporun renkli gecesi

Düzenlenen geceye Armutluspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, Antakya Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı ve Sümerspor’un Fahri Başkanı Beşir Günay, Sümerspor’un Onursal Başkanı Mehmet Güler, Defne 2013 Spor’un yöneticileri Reşat Ceylan ve Eren Paşa, Dursunluspor’un eski teknik direktörlerinden Nevfel Öksüz, Sümerspor’un teknik sorumlusu Hayrettin Doğan, futbolcular, Sümerspor Bayan Futbol Takımı Sorumlusu Mithat Mersin ve oyuncular ile çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Sümerspor Kulüp Başkanı Ali Baklacı, açılış konuşmasında, amatör ligde kendi imkanlarıyla mücadele ettiklerini belirterek, “Bugüne kadar kulübümüze destek olan tüm eski başkanlarımıza, işadamlarımıza, hayırseverlerimize ve mahalle halkımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Sümerspor, Hatay futbolunun köklü takımlarındandır. Centilmence, Fair-Play kuralları çerçevesinde mücadele etmeye, gençleri spora kazandırmaya devam edecektir” dedi.

Başkan Baklacı, daha sonra kulübe hizmet veren eski başkan ve hayırseverlere plaket takdim etti.

Gecenin sonunda kulübe gelir sağlamak amacıyla çekiliş düzenlendi ve ardından davetliler gönüllerince eğlenerek, felekten bir gece çaldılar.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol