Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sümerspor’dan ‘MERHABA’

Yayınlanma Tarihi : 29.11.2022 09:04 Bu haber 481 defa okundu

Yeni sezonda Hatay Amatör Kümede şampiyonluğu hedefleyen Sümerspor, yeni sezona ‘Merhaba’ dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sümerspor’dan ‘MERHABA’

Defne Atatürk Stadyumunda gerçekleşen sezon açılışı törenine Katar’da bulunan Başkan Yılmaz Gülbahar, canlı telefon bağlantısı ile katıldı. 

Teknik direktör Hayrettin Doğan, açılışta oyuncularına seslenerek, “Yeni sezonda hep birlikte zoru başarmak için çaba göstereceğiz. Çok kaliteli ve karakterli oyunculardan kurulu bir oyuncu kadrosuna sahibiz. İnşallah sizlerle birlikte çok çalışarak, arzuladığımız hedeflere ulaşacağız. Bize her zaman maddi manevi desteğini esirgemeyen Başkanımız Yılmaz Gülbahar’a, Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, sezon sonunda şampiyonluk hediye etmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

GÜLBAHAR: NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Sezon açılışında oyuncularıyla görüntülü konuşan Başkan Yılmaz Gülbahar, “Yeni sezonda Sümerspor’un adını Hatay’da altın harflerle yazdıracağız. Ben sizlere ve teknik ekibimize çok güveniyorum. Bu ligde namağlup şampiyon olacağımıza inanıyorum. Hepiniz yetenekli ve geleceği parlak olan oyuncularsınız. Bu forma altında çok çalışarak camiamıza şampiyonluk yaşatacağınızdan hiçbir kuşkum yok. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyor, hepinize başarılar diliyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Sümerspor’da görevi şartlı olarak kabul ettiğini anlatan Başkan Gülbahar, “Heyecanın olmadığı, hedefin olmadığı yerde ben zaten olmam. ‘Sümerspor’un hedefi büyük’ dediler, hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. Elimizden ne geliyorsa, her türlü katkıyı vereceğiz. Yenilgisiz olarak üst liglere çıkacağız” diye görüşlerini aktardı.

GÖBELEK: KAZASIZ VE SAKATSIZ BİR SEZON DİLİYORUM

Sümerspor’un 2. Başkanı Selim Göbelek de, oyuncularına seslenerek, “Öncelikle yeni sezonda kazasız, belasız ve sakatlanmadan geçireceğiniz bir sezon olmasını diliyorum. Lig öncesi çok iyi bir kadro oluşturduk, bu kadronun da başına Hatay futbolunun en deneyimli teknik adamı Hayrettin Doğan’ı getirerek, hedefimizin şampiyonluk olduğunu göstermiş olduk. Başaracağımıza inanıyorum, bu konuda da güvenim sizlere tamdır. Hep birlikte el ele vererek, Sümerspor’u üst liglere taşıyacağız. Sümerspor’u yeniden canlandırarak, Hatay futbolunda marka haline getireceğiz” dedi.

VELİLER VE TARAFTARLAR GÖSTERİ MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Bu arada Sümerspor’un sezon açılışında veliler ve taraftarlarda ilgi gösterdi. Oyuncuların aileleri yanısıra Sümerspor’a gönül veren eski yönetici mahalle sakinleri de açılışta takımı yalnız bırakmadılar.

Gösteri maçından sonra oyunculara, açılışa katılan misafirlere meyve suyu pasta ikramında bulunuldu.

Defne Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Mersin’in örnek misafirperverlik sergilediği açılışın gece olmasına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin tesisleri açık tuttu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol