Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sümerspor ligden çekilebilir

Yayınlanma Tarihi : 04.11.2016 00:00 Bu haber 984 defa okundu

Hatay Süper Amatör Kümede oynanan Sümerspor-Defne 2013 Spor karşılaşması, yarıda kalarak İl Tertip Kurulunun vereceği karar doğrultusunda maçın sonucu açıklanacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sümerspor ligden çekilebilir

Çekmece sahasında oynanan karşılaşmada Defne 2013 Spor’un 1-0 önde karşılaşmada, maçın hakemi Halil İbrahim Sert, ilk yarının bitiminin ardından soyunma odasına gitti ve ikinci yarıya ‘güvenliğim yok’ gerekçesiyle sahaya çıkmadı.

İkinci yarıda iki takımın oyuncuları maçın başlaması için sahaya gelirken, hakemler sahaya çıkmadı ve müsabaka, ‘tatil’ ilan edildi.

DOĞAN: BİZ BU LİGDE FİGÜRAN OLMAK İSTEMİYORUZ

Maç sonrası görüşlerini açıklayan Sümerspor teknik sorumlusu Hayrettin Doğan, maçı yöneten hakemleri, ‘yanlı’ olmakla suçlayarak, ilk yarım saat içerisinde 8 oyuncusuna sarı kart gösterdiğine dikkati çekti.

Süper Lig’de mütevazi bir kadro ve kısıtlı imkanlarla mücadele ettiklerine dikkati çeken Doğan, “Bugüne kadar maçlarımızı centilmence oynamaya gayret gösterdik. Son Defne 2013 Spor karşısında maçın orta hakemi Halil İbrahim Sert’in kararları ve yanlı yönetimi, sabırları taşırmasına rağmen hiçbir fiili olaya meydan vermemiş olmasına rağmen, Sümerspor’u mağlup etmek için elinden gelen tüm çabayı sarf etmesine ve beni tribüne göndermesine rağmen maçın ikinci yarısına komik bir ‘güvenliğimiz yok’ gerekçesiyle sahaya çıkmayarak, gerçek yüzünü göstermiştir. Biz bu ligde paralı takımların figüranı olmak istemiyoruz. Sahaya çıkan takımlar hakkıyla kazanarak, puanlarını elde etmeliler. Bir yere varmak istiyorlarsa, başka güçlerin desteğiyle değil, kendi güçleriyle gelmelilerdir” diye konuştu.

ÇIKACAK KARARA GÖRE, LİGDEN ÇEKİLEBİLİRİZ

Teknik sorumlu Hayrettin Doğan, Tertip Kurulu’nun kararını merakla beklediklerini ifade ederek, “Şu anda yönetim kurulumuzda toplantı halinde, verilecek karar doğrultusunda hareket edeceğiz. Gerekirse ligden çekilebiliriz. Haksızlığa uğrayan taraf Sümerspor, bir de bunun üzerine ceza verilecekse, başkan ve yönetim kurulumuzda gerekeni yapacaktır” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol