Hatay Mahalli Haber
MENÜ

STADI EN KISA ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ

Yayınlanma Tarihi : 01.03.2016 00:00 Bu haber 1076 defa okundu

Hatayspor yönetimini makamında ağırlayan Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz:

Paylaş Paylaş Paylaş
STADI EN KISA ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ

STADI EN KISA ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ

Hatayspor yönetimi Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz ve yönetici Cengiz Özcan katıldı. Genel ağırlıkta Hatayspor’un konuşulduğu ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Başkan Toksöz; Hatayspor’u bu kötü günlerden el birliği ile kaldırma gayreti içinde olduklarını bu konuda spor İl Müdürlüğünün ister saha konusunda ister tesisler konusunda gösterdiği hassasiyet takdire şayandır dedi.

TOKSÖZ: ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK

TOKSÖZ öncelikli hedeflerinin bu sezon Hatay sporu ligde bırakmak, yeni sezon içinde yarışan bir takım oluşturacaklarını söyledi. Toksöz son olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Spor İl Müdürü Şensöz ise yaptığı açıklama da; Hatay spor bizim gözbebeğimizdir. Onun başarılı olması için Hatay spor yönetimi ile el ele vererek güzel günlere taşımak istiyoruz. Bu konuda 25.000 kişilik Hatay stadımızı inşallah en kısa sürede Hatay sporseverlerin hizmetine yetiştirmeye gayret edeceğiz. İnşallah Hatay sporumuzu yeni statta PTT 1. Liginde hep birlikte destekleriz dedi.    

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol