Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SPORU DESTEKLEYEN BAŞKANA SAHİBİZ

Yayınlanma Tarihi : 05.04.2016 00:00 Bu haber 1002 defa okundu

Spor Toto 2. Lig takımlarından Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın takıma gereken desteği fazlasıyla verdiğini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
SPORU DESTEKLEYEN BAŞKANA SAHİBİZ

Başkan Toksöz, gazetemize yaptığı açıklamada, olağanüstü kongrede Başkan Savaş’ın isteğiyle aday olduğunu ve kulübe başkan olduğunu anımsatarak, “Hatayspor camiası çok şanslı, çünkü spora destek veren bir belediye başkanına sahibiz” dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana takımın tüm sorunlarıyla ilgilenen Başkan Savaş’ın her dönem olduğu gibi bu dönemde de sahip çıktığını belirten Toksöz, şöyle devam etti:

“HBB Başkanımız sayın Lütfü Savaş, Hatayspor’un kümede kalması için üzerine düşen tüm sorumluluğu fazlasıyla yerine getiriyor. Oyunculara kısa zamanda büyük miktarlarda ödemeler yapıldı. Ne istiyorsak, ne sorunumuz varsa, anında çözülüyor. Hatayspor Kulüp Başkanı olarak yönetim kurulumuz adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah onun bu desteğini sezon sonunda kümede kalarak göstereceğiz. Teknik kadromuzda bu doğrultuda büyük çaba gösteriyor.”

BAŞKAN SAVAŞ’A ‘KÜMEDE KALACAĞIZ’ SÖZÜNÜ VERDİK

Başkan Aydın Toksöz, takımın kümede kalması için Büyükşehir belediye Başkanı Savaş’a söz verdiklerine dikkati çekerek, “Sayın Başkanımızın bu çabalarına ve desteklerine karşı bizde onu mahcup etmeyeceğiz. Çünkü Hatayspor’un kümede kalmasını herkesten fazla en çok belediye başkanımız istiyor. Deplasmandaki maçlarımızı dahi bizden dakika dakika takip ediyor. Başkanımıza vermiş olduğumuzu sözü mutlaka yerine getireceğiz” diye konuştu.

Toksöz, yönetim olarak gereken özveriyi gösterdiklerini ve takımı biran olsun bile yalnız bırakmayarak tüm ihtiyaçları karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

İSTANBULSPOR MAÇINDA TRİBÜNLER DOLMALI

Hafta sonunda Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları İstanbulspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğuna dikkati çeken Başkan Aydın Toksöz, şöyle konuştu:

“Pazar günü kritik bir maç oynayacağız. Böylesi hayati önem taşıyan maçta umarım Hataylılar bizi yalnız bırakmaz. Stadı mutlaka tıklım tıklım doldurmalıyız. ‘Kader’ gözüyle bakacağımız maçtan galibiyetle ayrılarak, kümede kalma şansımızı güçlendirmek istiyoruz. Pazar günü 7’den 70’e herkesi Hatayspor’u destek olmaya çağırıyorum. Taraftarımızın muhteşem desteğini arkamıza alarak, İstanbulspor’u eli boş göndermenin hesaplarını yapıyoruz.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol