Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SPOR KURSLARI 4200 ÖĞRENCİYE ULAŞTI

Yayınlanma Tarihi : 01.03.2016 00:00 Bu haber 941 defa okundu

Antakya Belediyesi bünyesinde kurduğu Gençlik Spor kulübü ile her geçen gün daha çok vatandaşa spor hizmeti sunuyor. Bugün itibariyle 4200 öğrenciye hizmet veren Gençlik Spor Kulübü, vatandaşlara sağlıklı yaşamın kapılarını açarken, sporu ve sporculuk bilincini aşılıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
SPOR KURSLARI 4200 ÖĞRENCİYE ULAŞTI

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Gençlik Spor Kulübü bünyesinde hanımlara spor, basketbol, yüzme, voleybol, güreş, karate dallarında kurslar verildiği belirtilirken bu kursların periyodik dönemlerde yenilendiği ifade edildi.

KİMYECİ: KURSLARIMIZ DEVAM EDECEK

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini bu önem doğrultusunda kurdukları gençlik spor kulübü çatısı altında hizmetlerinin devam ettiğini belirtti. Başkan Kimyeci açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana sosyal belediyecilik çatısı altında pek çok ilke imza attık. Gençlik Spor Kulübü bünyesinde oluşturduğumuz hizmetlerimizde bu ilkler arasında yer almıştır. Öncelikle hanımlara spor kursları ile çeşitli mahallelerimizde bulunan 12 spor salonumuzda ev hanımlarına yönelik haftanın üç günü ücretsiz spor yapabilme imkânı sunduk. Bunun akabinde voleybol, basketbol, yüzme, karate ve güreş kurslarımız ile geleceğimizin teminatı 4200 gencimizi kötü alışkanlıklardan uzak, evde bilgisayar ya da televizyon başında geçirdikleri zaman yerine spor yaparak, sosyalleşerek zaman geçirmelerini, hatta katıldıkları çeşitli turnuvalarla kendilerine bir hedef koymalarını sağladık. Yapmış olduğumuz tüm bu hizmetlerde gençlerimizin başarılı olduğunu ve spora olan bakış açılarının olumlu yönde değiştiğini görmek bizler için en önemli gurur kaynağı. Bizlere bu hizmetlerimizden yararlanarak destek veren tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Antakya Belediyesi olarak vatandaşlarımıza yönelik sunduğumuz ücretsiz spor kursları hizmetlerimiz bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol