Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SORUNLARI ÇÖZMEDE KARARLIYIZ

Yayınlanma Tarihi : 27.06.2016 00:00 Bu haber 600 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, il genelinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleriyle hızlı, kaliteli ve ihtiyaçlara cevap veren hizmetler üretme yolunda hemşehrileriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
SORUNLARI ÇÖZMEDE KARARLIYIZ

DEFNE’DE ART ARDA 4 DEV TOPLANTI

Başkan Savaş, 25 Haziran Cumartesi günü Defne ilçesine bağlı Döver, Harbiye, Tavla ve Çekmece mahallelerinde gerçekleştirdiği verimli ziyaretlerle hemşehrilerinin nabzını tutarken, eksikliklerin tamamlanması ve hizmetlerin verimli bir şekilde sunulması bağlamında fikir alışverişleri gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Savaş'a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç ve partililer eşlik etti.

ŞELALE BÖLGESİ İNCELENDİ

Hatay turizminin en önemli değerlerinden biri olarak kabul edilen ve Defne'nin gözbebeği Harbiye Şelale bölgesinde gerçekleştirilen heyelan önleme ve ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Savaş, bölge esnafının önerilerine de kulak vererek sorunlara çözümler üretilmesi hususunda bölgede çalışmalar yürüten HBB ekplerinin özverili bir şekilde hizmet etmesi yönünde talimatlar verdi.

DÖVER BAŞKAN SAVAŞ'I BAĞRINA BASTI

Harbiye'deki incelemelerinin ardından Döver Mahallesi'ne geçen Başkan Savaş, burada mahallelilerin sevgi gösterileri arasında karşılandı. Büyük katılımla gerçekleşen toplantıda hemşehrilerinin sorunlarıyla bire bir ilgilenerek gönüllerde taht kuran Başkan Savaş, başta altyapı olmak üzere içmesuyu ve yol modernize çalışmalarının itinayla gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

SAVAŞ: DEFNE'DE İÇMESUYU SIKINTISI KALMAYACAK

Çekmece ve Tavla mahallelerinde de 'Hizmet Adamı' sloganlarıyla karşılanan Başkan Savaş, "Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak her ilçenin müzmin sorunlarını bitirme noktasında ve kaliteli hizmetler ulaştırmak hususunda kararlılığımızı sürdürüyoruz. Belediyemizin buna gücü var. Defne ilçemizin en büyük sorunlardan biri olan içmesuyu sıkıntısını çözümle buluşturmak için önemli adımlar attık. Bu çalışmalar sonucunda Defne'de içmesuyu sıkıntısı kalmayacak" şeklinde konuştu.

BAŞKAN SAVAŞ TAKDİR TOPLUYOR

Defnelilerle samimi sohbetler eden ve hizmetlerin sunumu konusunda kimsenin şüpheli olmaması gerektiğine dikkat çeken Başkan Savaş ve beraberindeki heyete halkın ilgisi büyüktü. Defneliler, Başkan Savaş'a, yaptığı yatırımlar ve Hatay'a kazandırdıklarından dolayı teşekkür ederek eşit, kaliteli ve ilkeli belediyeciliğin Hatay genelinde başarıyla devam etmesi temennisinde bulundular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol