Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Siyasiler ve STK lar birlik için toplandı

Yayınlanma Tarihi : 20.02.2017 00:00 Bu haber 701 defa okundu

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ev sahipliğinde 5 Siyasi Parti İl Başkanı ve STK yetkilileri ortak toplantı gerçekleştirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Siyasiler ve STK lar birlik için toplandı

HESOP Başkanı A. Kadir Teksöz ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve GİK Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, BBP Hatay İl Başkanı Nevin Zeytineli, ATB Başkanı M. Ali Kuseyri, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ile birçok STK temsilcisi ve Oda Üyesi katılım gösterdi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan HESOB Başkanı A. Kadir Teksöz, “İlimizin ve ülkemizin sosyal ve ekonomik durumu hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bu toplantıları Hatay'ın sorunlarını daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak adına her ay tekrarlama kararı adlık. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

HATAY İÇİN TEK YUMRUK OLUYORUZ

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ise “Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve 5 Siyasi Parti İl Başkanlarımız ile birlikte Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliğinin ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz verimli toplantının İlimiz ekonomik ve sosyal sorunları adına her ay yapılması kararıyla sonlandırdık. Ülkemiz ve İlimiz adına Hayırlı olan her yerdeyiz” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol