Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sıcak Havada Oynanan Maçta Gol Olmadı

Yayınlanma Tarihi : 20.08.2023 11:18 Bu haber 167 defa okundu

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında lige 3 puanla başlayan iki takım Hatayspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaştı.6 ay sonra yine Kasımpaşa maçıyla evinde oynayan Hatayspor, sıcak ve nemli havada oynanan karşılaşmada kazanmak için gösterdiği mücadele yetmedi.Evinde oynadığı son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen Hatayspor, en üst ligde taraftarı önündeki en uzun yenilmezlik serisine ulaşmayı hedefliyor.Kasımpaşa önünde gol atamayan Bordo-Beyazlılar, bir puana razı oldu, sahaındaki yenilmezlik serisini de 8 maça çıkardı.Mersin Stadında depremde hayatını kaybeden Cristian Atsu, Sportif Direktör Taner Savut ile alt yapı oyuncuları ve tesis çalışanın fotoğrafları yer aldı.MAÇIN 4.17. DAKİKASINDA SAHAYA ÇİÇEK ATILDIKarşılaşmanın 4.17 dakikasında taraftarlar sahaya çiçek atarak, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremi hatırlattılar.Taraftarların bu hareketine alkışlarla destek veren iki takımın oyuncuları, duygusal anlarına eşlik ettilerMAÇTAN DAKİKALAR

Paylaş Paylaş Paylaş
Sıcak Havada Oynanan Maçta Gol Olmadı
  1. dakikada Engin’in pasında solda topla buluşan Fernandes’in yerden şutunda top kaleci Gianniotis’in kucağında kaldı.
  2. dakikada Hatayspor’un sol kanattan gelişen atağında Engin’in cezaalanına ortasında, Bertuğ topuk vuruşuyla topu üstten auta gönderdi.
  3. dakikada Gomis’in soldan ortasında cezaalanı içinde topla buluşan Hajradinovic’in vuruşunda kaleci Erce top kornere çeldi.
  4. dakikada Hajradinovic’in sağ köşe noktasından kullandığı korner atışında arka direğe çaparak dönen topu defans uzaklaştırdı.
  5. dakikada yapılan uzun ortada cezaalanı girişinde topla buluşan Fall’ın, 2 savuna oyuncusunu geçerek yaptığı vuruşta, kaleci Erce gole izin vermedi.Mersin Stadyumu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.İKİNCİ YARIDA DA GOL SESİ ÇIKMADIİkinci yarıda da iki takım birbirine üstünlük sağlayamayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.İki takım da bu sonucun ardından ligde puanını 4’e çıkardı.
Sıcak Havada Oynanan Maçta Gol OlmadıSıcak Havada Oynanan Maçta Gol Olmadı
Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol