Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sevgi, Saygı Ve Hoşgörüyle Iyileşeceğiz

Yayınlanma Tarihi : 15.06.2024 00:04 Bu haber 57 defa okundu

CHP Hatay Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Av. Servet Mullaoğlu, Hataylıların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sevgi, Saygı Ve Hoşgörüyle Iyileşeceğiz

Mullaoğlu, yayınladığı mesajda, şu sözlere yer verdi:

“Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen bir bayramı daha birlik ve beraberlik içinde karşılamanın mutluluğunu, coşkusunu ve huzurunu yaşıyoruz. 

Bayramları yalnızca tatil bağlamında değerlendirerek anlamından uzaklaştırmak yerine, getirdiği tüm güzellikleri yaşayarak, bu kutsal günleri, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulması, köklü dostlukların kurulması yönünden fırsat olarak görmeliyiz. 

Türkiye'nin tüm bireyleriyle mutlu, yaşam kalitesi ve gönenç düzeyi yüksek, sorunlarını aşmış, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle rekabet eden, kaynaklarını verimli biçimde değerlendiren, istikrarlı, ekonomik ve sosyal yönden gelişmiş, uluslararası alanda saygın, güvenilir, çağdaş bir ülke durumuna gelmesi için toplumun tüm kesimlerine görev düşmektedir.   

Gücümüze inanarak, kendimize güvenerek, sorunlar karşısında yılmayarak, aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz. Türkiye’nin uygar dünyadan kopmaması için bir an önce, demokratikleşmeyi gerçekleştirmek, devleti gerçek anlamda laik, demokratik, hukuk devleti haline getirmek durumundayız. 

Yaşadığımız sorunlar karşısında Türkiye’nin çıkış yolunun; tarihsel doğrultumuz yönünde tutarlı siyasal etkinlik sergilemekten ve bunu ortaya koyanlara hak edilen desteği vermekten, iş birliğinden, dayanışmadan geçtiğini unutmamalıyız. 

Bayramın ulusumuz, ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu güzel günlerin başlangıcını oluşturması umuduyla, halkımızın üzüntü, kaygı ve sıkıntılarından uzaklaşarak, bu kutsal günlerin sevincini içtenlikle yaşayabilmelerini diliyorum.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol