Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Şenköy’e Haftada 3 Gün Su Veriliyor, Yolu Da çukurdan Geçilmiyor!

Yayınlanma Tarihi : 23.06.2024 08:00 Bu haber 94 defa okundu

Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Şenköy Mahallesi’nde su ve yol sorununa dikkat çekildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Şenköy’e Haftada 3 Gün Su Veriliyor, Yolu Da çukurdan Geçilmiyor!

Şenköy Mahallesinin deprem sonrası nüfusunun çok fazla arttığını ifade eden vatandaşlar, beraberinde su ve yol sorununu da getirdiğini belirttiler.Şenköy’e Haftada 3 Gün Su Veriliyor, Yolu Da çukurdan Geçilmiyor!

Şenköy’e haftada 3 gün su verildiğini anlatan Naci Jöntürk isimli vatandaş, “Afrika çöllerinden su çıkarıldığı dönemde şehre 18 kilometre uzaklıktaki mahalleye su verilemiyor. Bunu anlamak mümkün değil. Günümüzde su ve yol sorunu rutin hizmetler olarak biliniyor. Rutin dediğimiz hizmetleri dahi doğru düzgün alamıyoruz” diye konuştu.Şenköy’e Haftada 3 Gün Su Veriliyor, Yolu Da çukurdan Geçilmiyor!

YOLLARIMIZ ÇUKURDAN GEÇİLMİYOR

Deprem sonrası nüfusun artması ile Hırbi Mahallesinin yolunun çile yolu olduğunu ileri süren Naci Jöntürk, “5 kilometrelik yolu asfaltlamak çok mu zor? Niye bu insanlara eziyet yapılıyor. Yaşadığımız afet sonrası buranın nüfusu arttı, araç sayısı arttı. Buna rağmen bu yolu yapmak için daha ne bekleniyor. Defalarca ilgili kurumu aramama rağmen sonuç alamadık, sesimizi duyurmamız için ne yapmamız gerekiyor?” diye tepkisini dile getirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol